Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Jydekompagniet (1988)

Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard går til filmen Læs mere
1988
Dansk
90 min
Kan streames på
SF Anytime NF+ iTunes Blockbuster Dansk Filmskat

Det i 80’erne ikoniske par bestående af komikerne Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard gik i 1988 til filmen efter optrædener med både live-shows og på tv, hvor de først blev kendte ansigter her til lands. Det var således med 'Jydekompagniet', at de to for første gang kunne opleves i en spillefilm.

I filmen blev der bygget videre på deres to karakterer, der også går under navnene Jacob og Finn, hvor førstnævnte indtager rollen som en privatdetektiv, der får Finn som side-kick, da han er blevet sat i beskæftigelse. Opgaverne ligger nu for foden af de to, hvor de bl.a. kommer på sporet af både svindel og en religiøs sekt.

Efter succesen med 'Jydekompagniet' fik biografpublikummet en efterfølger med titlen 'Jydekompagniet 3'. Nej, det er ikke en slåfejl. Argumentet for at "springe 2’eren over" var nemlig, at 2’ere altid bliver en fiasko.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.