Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Kagekampen

Legendariske gnomer er tilbage Læs mere
2021
Animation
78 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Familiefilmen 'Kagekampen' handler om de legendariske gnomer, der hemmelighedsfuldt hjalp håndarbejdere om natten, indtil de blev udstødt for 200 år siden.

Alflingerne har levet i skjul under bakken i mange år, men Elfie beslutter sig for at finde ud af, hvad livet på overfladet kan tilbyde. Sammen med sine venner, Kipp og Buller, kravler de op til jordens overflade, hvor der venter dem et eventyr, de aldrig havde turdet drømme om. 

Elfie bliver venner med Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er i fare for at blive opkøbt af hans brors kage-imperium. Theos situation minder Elfie om alfernes sande formål i livet: At hjælpe andre.

De tre venner sætter sig derfor for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Problemet er bare, at ingen af dem tidligere har bagt én eneste kage.

'Kagekampen' er en animationsfilm for hele familien. Den handler om de eventyrlige gnomer, ligesom animerede forgængere som Gnomeo & Julie.

Filmen vises med danske stemmer af bl.a. Nis Bank-Mikkelsen og Tom Jensen.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.