Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Kandis for livet

Dansktopbandet og deres fans Læs mere
2021
Dokumentar
85 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Blockbuster

Dokumentarfilmen 'Kandis for livet' handler om dansktop-bandet Kandis, der har eksisteret siden 1989, og deres karismatiske forsanger Johnny samt en gruppe af landets mest loyale fans.

I filmen kommer publikum ind bag bag facaden hos Danmarks største dansktopstjerne, Kandis-Johnny, og ikke mindst gruppen af fans, som ikke kender hinanden, men som hver især har et usædvanligt og stærkt personligt forhold til Skandinaviens største underholdningsorkester, hvor Johnny optræder som deres helt egen Personal Jesus. 

'Kandis for livet' portrætterer dybt personlige fortællinger om ulykkelig kærlighed, ensomhed, at tage afsked med dem man elsker og hvordan musikken kan bruges til at komme igennem livets problemer.

Nogle elsker det - andre kan ikke udstå det. Dansktoppen er måske nok den musikgenre, som splitter danskerne allermest... eller hvad? 

Bag filmen står den danske dokumentarist Jesper Dalgaard, der i 2017 stod bag afgangsfilmen 'Weltschmerz', som vandt en Robert-pris.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.