Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Krigsfotografen

Tæt på verdens brændpunkter Læs mere
2019
Dokumentar
78 min
Kan streames på
Blockbuster DRTV Grand Hjemmebio

Den danske dokumentarfilm 'Krigsfotografen' handler om fotografen Jan Grarup og hans liv på hjemmefronten og ude i verdens brændpunkter.

Ude i verden er Grarup krigsfotograf i evig krydsild, men hjemme i København er han far til fire. Pludselig står han dog alene med forældreansvaret efter mange års flygtig tilstedeværelse, da hans ekskone bliver alvorlig syg af kræft. 

Grarup ønsker at forblive verdens bedste krigsfotograf. Men hvordan hænger vejsidebomber og snigskytter sammen med at have ansvar for fire børn?

'Krigsfotografen' tager med Grarup ud til forskellige krigszoner og følger ham tæt i det arbejde, der potentielt kan koste ham livet - en mulighed, han er indstillet på, mens han samtidig forsøger at være der for sine børn på bedste vis. 

Grarup har gennem sin karriere vundet en lang række på nationale og internationale priser for sine fotografier. 

Instruktøren Boris Benjamin Bertram afslutter med 'Krigsfotografen' sin trilogi om international konfliktløsning efter 'Diplomacy' om FN's sikkerhedsråd og 'Bush, Blair og Fogh' om krigen i Irak. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.