Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Labyrinth (1986)

En magisk labyrint Læs mere
1969
Adventure
98 min

David Bowie har vildt, bobbet 80'er-hår og højtaljede leggings som den finurlige, dansende og syngende Troldkonge Jareth i Muppet Show-skaberen Jim Hensons kultdyrkede eventyrfilm. Teenageren Sarah kæmper med at få sin lillebror til at sove, men kommer i desperation til at påkalde Troldkongen, der tager lillebroren med til sit labyrint-omkransede slot. Hvis Sara ikke finder ham før midnat, bliver han forvandlet til en goblin. Af sted det går!

’Labyrinten til troldkongens slot’ blev udskældt ved premieren, men er siden blevet kult. På den ene side byder den på veloplagt humor og action til børn og nostalgikere – men henvendt til unge og voksne rummer den også et velfungerende lag, der handler om alt det, voksenlivet indebærer på godt og ondt. Med ordene ”Falling in love/As the world falls down” synger Bowie sine kærlighedslængsler ud med lige dele charme og patos.

Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.