Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Last Night in Soho

Rædsler i 1960'ernes London Læs mere
2021
Drama
116 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Rakuten TV Viaplay

Gyser-thrilleren ’Last Night in Soho’ handler om den unge, spirende tøjdesigner Eloise, der flytter til London for at forfølge sin drøm.

Men mødte med storbyen er ikke let for provinspigen, der lejer et værelse hos en ældre kvinde. Her finder Eloise en mystisk portal ind til 60’ernes London, som hun idylliserer.

Hun knytter sig til pigen Sandie, der jagter drømmen om at blive sangerinde. Men alt er ikke fryd og gammen, og inden længe begynder grænsen mellem de to verdener at krakelere og noget skræmmende venter i mørket.

’Last Night in Soho’ er instrueret af Edgar Wright, som tidligere har stået bag titler som zombiekomedien Shaun of the Dead, tegneseriefilmatiseringen Scott Pilgrim mod verden og den musikalske kupfilm Baby Driver.

Manuskriptet er skrevet i samarbejde med Krysty Wilson-Cairns, der også stod bag den Oscar-nominerede fortælling til 1917.

Inspirationen fra 60’ernes film skinner igennem i 'Last Night in Soho', der trækker paralleller til klassikerer som Psycho, Repulsion og Vertigo. (copyright: kino.dk)

ADVARSEL: Denne film indeholder flere sekvenser med lyseffekter, der kan have en påvirkning på personer med fotosensitiv epilepsi.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.