Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Neruda

Digteren og politiinspektøren Læs mere
2017
Drama
107 min

Filmen 'Neruda' foregår i Chile i 1948, hvor den populære og kontroversielle digter, Pablo Neruda, går i opposition med den siddende præsident Gabriel González Videla.

Årsagen skal findes i den brutale lovgivning mod kommunister, og Neruda er en af ideologiens mest kendte ansigter - og derved et let offer.

Digteren går i skjul, og i spidsen for den følgende eftersøgning står politiinspektøren Oscar Peluchonneau, der på samme tid beundres og frastødes af Nerudas ekstraordinære person.

'Neruda' er både politisk kommentar, historisk dokument og Les Miserables-agtig katten-efter-musen krimifortælling. Filmen undgår dermed at være en standardiseret biografi af Pablo Nerudas liv fra A til Å.

I de to hovedroller ses Luis Gnecco og Gael García Bernal, der begge tidligere kunne findes i samme instruktørs tidligere film, No. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.