Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Neruda

Digteren og politiinspektøren Læs mere
2017
Drama
107 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'Neruda' foregår i Chile i 1948, hvor den populære og kontroversielle digter, Pablo Neruda, går i opposition med den siddende præsident Gabriel González Videla.

Årsagen skal findes i den brutale lovgivning mod kommunister, og Neruda er en af ideologiens mest kendte ansigter - og derved et let offer.

Digteren går i skjul, og i spidsen for den følgende eftersøgning står politiinspektøren Oscar Peluchonneau, der på samme tid beundres og frastødes af Nerudas ekstraordinære person.

'Neruda' er både politisk kommentar, historisk dokument og Les Miserables-agtig katten-efter-musen krimifortælling. Filmen undgår dermed at være en standardiseret biografi af Pablo Nerudas liv fra A til Å.

I de to hovedroller ses Luis Gnecco og Gael García Bernal, der begge tidligere kunne findes i samme instruktørs tidligere film, No. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.