Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Paddington

Talende bjørn i London Læs mere
2015
Familie
97 min
Kan streames på
Viaplay SF Anytime SF Kids Blockbuster Rakuten TV C More Netflix

Familiefilmen 'Paddington' handler om den talende bjørn af samme navn, der rejser til London for at finde sig et nyt hjem.

Da han befinder sig alene på Paddington Station i storbyen begynder han at fortryde beslutningen, men heldigvis møder han familien Brown, der giver den lille bjørn husly.

Pattington elsker stadig at lave ballade, men familien holder alligevel af deres nye ven, og bedst som bjørnen tror, at alt er fryd og gammen, bliver han opdaget af en dyreudstopper, der øjner chancen for at få et ægte pragteksemplar til sin samling.

Ærkebritiske 'Paddington' så første gang så dagens lys i 1958 i en bogserie af Michael Bond. Siden er der udkommet over 20 bøger om den nysgerrige bjørn med hatten, frakken, attachémappen og en forkærlighed for marmelade.

Den elskede bjørns eventyr har også været genstand for hele tre forskellige tv-serier, men det er første gang, at en egentlig spillefilm er produceret til biografen.

Familiefilmen, der er en blanding af computeranimation og realfilm, vises med dansk tale af bl.a. Jens Jørn Spottag, mens skuespillerne tæller kendte navne som Nicole Kidman, Julie Walters og Jim Broadbent. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.