Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde

Opfinderen og katten på nye eventyr Læs mere
2016
Familie
80 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes C More Blockbuster Viaplay

I familiefilmen ’Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde’ har katten Findus lagt store planer for en perfekt juleaften sammen med sin ejer Peddersen.

Der skal bages peberkager, pyntes op, og selvfølgelig skal der findes et flot juletræ. Men da Peddersen falder og slår sin fod, synes alt håb pludseligt ude, og træfældningen må afsluttes uden succes.

Findus mister troen på, at det overhovedet bliver jul i år, men heldigvis har de begge deres kreativitet i behold og naboer, der kan hjælpe dem.

Historien om det umage makkerpar er baseret på de populære børnebøger af Sven Nordqvist om opfinderen Peddersen og hans lille kat Findus.

’Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde’ blander animation med rigtige skuespillere som bl.a. i Garfield og Smølferne, hvor de animerede hovedroller flankeres af rigtige mennesker. I samme serie findes også Peddersen & Findus - Den lille drillepind. De danske stemmer i filmen leveres bl.a. af Per Pallesen, Vitus Magnussen og Lars Knutzon. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
1.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.