Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Pinocchio (2014)

Nyfortolket børneklassiker Læs mere
2014
Animation
75 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Pinocchio' handler om den ensomme tømrer Geppetto ønsker sig over alt på Jorden at få en søn. For at holde sig med selskab udskærer han en marionetdukke af et stykke træ og kalder den for Pinocchio.

Ønsket om en søn bringer trædukken til live, og ikke nok med det - Pinocchio viser sig at være et herligt og legesygt væsen. Men han er ikke til at styre, og den lille dukke kommer ud på en lang og begivenhedsrig rejse, der skal lære ham, hvordan man er en rigtig og god søn.

Pinocchio så første gang dagens lys i den italienske forfatter Carlo Collodis børnebog fra 1883. Trædukken blev første gang ”levende” på film i 1911, men de fleste kender bedst Disneys animerede klassiker fra 1940.

Siden har dukken optrådt i talrige film til biografen og TV, og bl.a. prøvede den italienske komiker Roberto Benigni kræfter med forlægget i en live action-udgave fra 2002. Den nye, animerede version er instrueret af Enzo D’alo, der tidligere har stået bag animationsfilmen ’Superkatten Zorba’ (1998).

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.