Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Poter af stål

Hund beskytter katte Læs mere
2022
Animation
97 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay

I animationsfilmen 'Poter af stål' møder vi Hank, en luset dagdrømmer af en hund, der befinder sig i en by fuld af katte. Indbyggerne har brug for en helt til at forsvare sig mod en hensynsløs skurks onde plan om at slette deres landsby fra verdenskortet.

Han melder sig og får hjælp fra en modvillig lærer til at træne ham i samuraikunstens dyder. Med ét står Hank som byens eneste beskytter og må samarbejde med sin - fra naturens side - værste fjende om at redde byen fra udslettelse.

Animationsfilmen er produceret og medinstrueret af manden bag Løvernes konge. Historie er skabt af komedielegenden Mel Brooks og lærer både børn og voksne, at det at omfavne mangfoldighed er, hvad der virkelig gør dig til en helt.

'Poter af stål' bliver vist med danske stemmer af bl.a. Oliver Katzmann Hasselflug og Mads Knarreborg, men også i en version med engelsk tale uden danske undertekster.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.