Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ron - virker næsten altid

En dreng og hans robot Læs mere
2021
Animation
106 min
Kan streames på
Disney+ Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Animationsfilmen 'Ron - Virker næsten altid' (Ron's Gone Wrong) handler om den 11-årige dreng Barney og hans robot-ven Ron. 

Barneys liv er ikke nemt. Hans far arbejder hjemmefra som sælger, hans bedstemor er pinlig, og så har han ikke fået den nye Bubble-bot i fødselsdagsgave.

Alle andre børn i verden har fået en talende Bubble-bot som bedste ven, og Barney føler sig derfor mere udenfor fællesskabet end nogensinde.

Men da hans far og bedstemor alligevel får skaffet en robot til ham, virker den ikke, som den skal, og Barney må derfor nu selv oplære sin robot-ven i, hvad venskab er for en størrelse i en verden af algoritmer og sociale medier.

Og vil det lykkedes Barney at få sin robot-ven til at føles som en ægte ven - også når han er offline?

'Ron - virker næsten altid' tager hjertevarmt fat i nogle af de emner, som optager børn (og voksne) i en verden fuld af teknologi.

Filmens ene instruktør hedder Alessandro Carloni, og han har tidligere stået bag bl.a. Kung Fu Panda 3.

'Ron - virker næsten altid' vises med danske stemmer af bl.a. Jonas Schmidt, Sigurd Philip Dalgas og Pia Rosenbaum. (Copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.