Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Selvmordsturisten

Dansk drama med Coster-Waldau Læs mere
2019
Drama
90 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV iTunes

I filmen 'Selvmordsturisten' får den forsigtige forsikringsagent Max den værst tænkelige dom hos lægen. Han skal dø og vejen dertil bliver ikke rar.

Med begge ben midt i en eksistentiel krise træffer Max et drastisk valg, men eftersom han ved alt om forsikringssager, må ingen mistænke selvmord.

Tilfældigvis har han gennem sit arbejde hørt rygter om et hemmeligt, afsidesliggende luksus-resort, der specialiserer sig i selvmord.

Max forlader sin kone derhjemme og tjekker ind på det mystiske hotel for at få en værdig død, men snart opdager han en foruroligende sandhed, der får ham til at sætte spørgsmålstegn ved sin egen virkelighed.

'Selvmordsturisten' er et mystisk drama i stil med Yorgos Lanthimos' absurde dog dragende The Lobster samt med en snert af tv-serien 'Back Mirror's alternative bud på en nær fremtid. 

Verdensstjernen Nikolaj Coster-Waldau vender hjem til dansk film efter flere år som en af de bærende kræfter i tv-serien 'Game of Thrones', mens han får selskab af svenske Tuva Novotny.

Instruktøren bag hedder Jonas Alexander Arnby. Han stod også bag den anmelderroste Når dyrene drømmer, der udfordrede varulve-genren i dansk regi. (Copyright: kino.dk)

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.