Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Når dyrene drømmer

Ulven vågner Læs mere
2014
Gyser
84 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'Når dyrene drømmer' handler om 16-årige Marie, der bor på en lille ø ud for den jyske kyst. Hendes mor sidder i kørestol lammet af en mystisk sygdom, som ingen vil tale om.

Marie begynder at arbejde på øens fiskefabrik, hvor hun bliver mobbet af alle undtagen den jævnaldrende Daniel. Til at begynde med er hun for genert til at gøre noget ved mobberne, og hendes voksende interesse i Daniel, men en dag vågner noget i hende. Et raseri hun aldrig tidligere har mærket.

Samtidig begynder der at vokse pels over hele hendes krop… ’Når dyrene drømmer’ er en dansk gyser, som er en del af den nye bølge af skandinaviske, overnaturlige film kaldet Nordic Twilight. Det er en genre, som sætter magiske, uhyggelige handlinger ind i de socialrealistiske verdener, som skandinaviske filmskabere er specialister i.

Jonas Arnbys første film blev udtaget til den prestigefyldte Semain de la Critique på årets filmfestival i Cannes, som er en konkurrence for nye instruktører, hvor bl.a. Bernardo Bertolucci og Jacques Audiard fik deres debut. Den 19-årige Sonia Suhl gør sin debut som filmskuespillerinde i hovedrollen som Marie. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.