Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Smagen af sult

Dansk jagt på Michelin-stjerne Læs mere
2021
Drama
115 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy iTunes Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Det danske drama ‘Smagen af sult’ handler om ægteparret Maggie og Carsten, som sammen åbner gourmetrestauranten Malus, hvilket har været deres fælles drøm siden de mødtes.

På papiret ser de ud til at have alt; to skønne børn, en lækker lejlighed og deres helt egen gourmetrestaurant. Det eneste de mangler er den forjættede Michelin-stjerne, som de har satset alt for at få.

Men den uendelige jagt på succes og anerkendelse viser sig dog at have en pris. En dag modtager Carsten et anonymt brev om, at hans kone elsker en anden. 

I hovedrollen som den rådvilde Maggie ses Katrine Greis-Rosenthal, der tidligere har medvirket i Lykke-Per og Kursk. Hun spiller overfor den danske verdensstjerne Nikolaj Coster-Waldau, der som forberedelse til filmen har været i praktik hos køkkenchef Rasmus Kofoed på Danmarks eneste trestjernede Michelin-restaurant, Geranium.

Christoffer Boe, som senest har stået bag mega-succesen Journal 64, sidder i instruktørstolen til dette intense kærlighedsdrama, som handler om en umættelig stræben efter det perfekte. 

Foruden filmoplevelse kan man i udvalgte biografer få glæden af Smagen af Sult - VR, som er en virtuel reality-oplevelse, der er skabt som sidestykke til filmen, og dykker ned i hovedkarakteren Maggies erindringer og dybeste tanker. (Copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.9
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.