Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Step Up All In

2014
Musik
112 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes HBO Max

Filmen 'Step Up All In' handler om den unge talentfulde danser Sean og hans trup, der går til den ene audition efter den anden - uden succes.

Sean ser en måske sidste mulighed i dansekonkurrencen The Vortex, der optages live i Las Vegas, og vinderholdet kan gå hjem med en treårige kontrakt som professionelle dansere.

Men der skal danses mod de bedste af de bedste, og han samler en lang række stjerner fra de første fire film til den ultimative battle, der én gang for alle skal definere deres fremtid. 

'Step Up All In' er det femte kapitel i Step Up-serien, og denne gang samles en lang række stjerner fra de første fire film. Briana Evigan (Step Up 2: The Streets) og Ryan Guzman (Step Up: Revolution) fører an, mens Adam Sevani, Alyson Stoner og Misha Gabriel er blandt de andre gengangere.

Filmserien startede i 2006 med Step Up (2006), der var med til at lancere Channing Tatums karriere og har siden fortsat med en efterfølger hvert andet år. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.