Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Suspiria

Genfortolkning af gyser-klassiker Læs mere
2018
Gyser
152 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Grand Hjemmebio Amazon Prime

Gyser-mysteriet 'Suspiria' er en stilfuld genfortolkning af Dario Argentos klassiker fra 1977.

I 1970ernes terror-plagede Berlin ankommer den unge Susie Bannion direkte fra en lille amerikansk flække for at satse alt på sin passion. Dansen.

Ved et lykketræf har hun fået lov til at aflægge prøve på en prestigefyldt danseskole styret af den berygtede Madame Blanc. Susies naturlige tilgang til dansen får hende hurtigt helt ind i varmen hos dansetruppens ledelse - især hos den mystiske danselærerinde.

Samtidig begynder en sørgende psykoterapeut at opsøge skolen med anklager om heksekunst. 

Noget meget mørkt lurer nemlig under overfladen, og mens danserne fortaber sig i deres kunstform, er de alle i oprigtig fare for at blive opslugt af noget langt farligere.

'Suspiria' er et dramatisk, stemningsfuldt og særdeles æstetisk gys instrueret af den italienske Luca Guadagnino, der senest stod bag det Oscar-vindende kærlighedsdrama Call Me By Your Name.

Guadagninos nyfortolkning breder sig ud større tematikker end forgængeren og byder på mere kropslig rædsel samt en langt mere snigende skræk end den konventionelle gyserfilm. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere fantasy-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.