Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sweeney Todd

Tim Burtons makabre musical med Johnny Depp, Helena Bonham Carter og Alan Rickman. Læs mere
2008
Musical
117 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

'Sweeney Todd' byder på Benjamin Barker (Johnny Depp), der efter at være blevet uretfærdigt fængslet i 15 år sværger hævn. Ikke kun for den grumme straf, men også for de forfærdelige konsekvenser det fik for hans hustru og datter pga. Dommer Turpins (Alan Rickman) opmærksomhed.

Under dække som Sweeney Todd vender Barker nu tilbage til sin barbershop i Fleet Street. Barbershoppen ligger på 1. salen – lige ovenpå Mrs. Lovetts (Helena Bonham Carter) tærteshop. For at få hævn skal han have kunder i butikken, og det første offer for Sweeney Todds skarpe barberkniv bliver byens bedste barber, italieneren Pirelli (Sacha Baron Cohen).

Sweeney og Mrs. Lovett bliver enige om, at liget skal væk – og hvilken bedre måde at gøre det på, end at bruge det som fyldstof i Mrs. Lovetts tærter.

Tim Burton og Johnny Depp arbejder med 'Sweeney Todd' sammen for sjette gang, og det er der kommet en blodig horror-musical ud af.

 

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musicals

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.