Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Turbo

Snegl med fart på Læs mere
2013
Animation
96 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Netflix Rakuten TV Blockbuster

Sneglen Turbo drømmer om at blive verdens bedste racerkører, og hans besættelse af fart har gjort ham til en outsider i det langsomme og forsigtige sneglesamfund.

Men da et uheld gør ham rasende hurtig, begiver den nye, toptunede Turbo sig ud på en rejse for at vinde det ultimative racerløb og samtidig slå sine idoler. På rejsen får han følgeskab af et dedikeret hold af racersnegle - en broget flok af gadesmarte, storbandende vovehalse med cool snegleskaller, der ligner små racerbiler.

Filmselskabet DreamWorks SKG har siden Antz (1998) leveret flere elskværdige familiefilm såsom Shrek- (2001-10), Madagascar- (2005-12), Kung Fu Panda-filmene (2008-11) samt Sådan træner du din drage (2010).

'Turbo' er seneste skud på stammen, men det er instruktøren David Sorens første spillefilm. Skuespillerne bag de originale stemmer byder dog på garvede navne som Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Paul Giamatti og Snoop Dogg.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.