Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Wild Rose

Drømmen om Nashville Læs mere
2020
Drama
100 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio Netflix

Feel good-dramaet 'Wild Rose' foregår i Glasgow, hvor en ung rebelsk kvinde drømmer om at blive en vaskeægte Nashville-stjerne.

Rose-Lynn løslades fra fængsel og vender hjem til sin mor, der i mellemtiden har passet Rose-Lynns to unge børn.

Den blakkede fortid og den store skyldfølelse over for børnene, hendes mor og sig selv er svær at kapere, men Rose-Lynn er den fødte fighter, så hun kaster sig ud i det.

Hun får et job som rengøringskone og fokuserer nu på at få sit liv op at stå igen. Men inde i Rose-Lynn lever en drøm og et talent, som ikke lader sig underkue, og snart begynder hendes unikke kamp for at slå igennem som countrystjerne i USA at overtage.

’Wild Rose’ er ikke en musical, men er fuld af musik og især musikkens styrke. På den måde er dramaet både livsbekræftende og opløftende, mens den handler om livets sværeste beslutninger og en fejlbarlig hoverkarakter.

Hovedrollen spilles af Jessie Buckley, som tidligere havde den ledende rolle i Beast, en stor birolle i serien 'Chernobyl' og Oscar-vinderen Judy. Buckley anses som en af morgendagens store stjerner - ikke mindst pga. hendes rolle i 'Wild Rose'. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.