Gå til hovedindhold

10 serier du skal se i marts

Nye sæsoner af publikumsfavoritter, hæsblæsende action og endnu mere Marvel

Skrevet af StreamingGuide


Foråret er på vej, men det betyder ikke, at marts mangler nye, spændende seriepremierer.

Flere publikumsfavoritter vender tilbage denne måned, mens du også kan se frem til endnu mere Marvel, nye actionbrag og søgen efter sexlyst i Sverige.

Se de 10 serier, du skal streame i løbet af marts herunder.

Pørni Viaplay.jpg

Pørni - sæson 2

En af de største norske serier nogensinde vender tilbage, og seriens skaber, manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver Henriette Steenstrup lover et mørkere liv for familien i den nye sæson.

Sæson 2 starter tidsmæssigt et par måneder efter, at den første sluttede. Pørni sørger stadig over have mistet søsteren Anne, og samtidig er det svært for hende at acceptere, at ekskæresten Bjørn venter barn med en anden kvinde. Hun kæmper med at finde ud af, hvem hun vil være, og må balancere sine egne udfordringer samtidig med, at hun prøver at være der for sine to døtre

'Pørni' - sæson 2 fik premiere den 27. februar på Viaplay.

Diabolical.jpeg

The Boys presents: Diabolical

The Boys-universet bliver udvidet i denne animerede antologiserie, som er en spin-off på den populære serie The Boys. Serien følger Garth Ennis og Darick Robertsons tegnseserieoplæg.  

Der er masser af kendte stemmer bag karaktererne, bl.a. Ben Schwarz, Seth Rogen, Awkwafina, Simon Pegg, Kumail Nanjiani, Jason Isaacs, Andy Samberg, Kieran Culkin, Christian Slater, Michael Cera, Don Cheadle og Kevin Smith, samt Anthony Starr og Chace Crawford, som begge er med i 'The Boys'.  

'The Boys Presents: Diabolical' har premiere den 4. marts på Prime Video.

Sommerdahl.jpg

Sommerdahl - sæson 3

Peter Mygind vender tilbage som politiefterforsker Dan Sommerdahl i tredje sæson af den populære danske krimiserie 'Sommerdahl'. 

Publikum følger igen Sommerdahl og resten af drabsafdelingen hos Helsingør Politi, når nye mordsager skal opklares. Der er lagt op til masser af krimi og ikke mindst intriger mellem trekløveret Dan, hans ekskone Marianne og ven og kollega Flemming.

3. sæson af 'Sommerdahl' får premiere den 6. marts på TV2 Play.

Trigger PointBackground.jpeg

Trigger Point

Dramaserien 'Trigger Point' følger Lana Washington, som lever af at desarmere bomber for the Metropolitan Police i London. Washington er bombeekspert og krigsveteran fra krigen i Afghanistan.  

Lana Washington spilles af Vicky McClure, som er kendt fra This is England, 'Broadchurch' og Line of Duty. Rollelisten består deruodver bl.a. af Mark Stanley, Adrian Lester, Ralph Ineson og Kerri Godliman. 

'Trigger Point' har premiere den 9. marts på C More.

Ingen-vej-tilbage.jpg

Ingen vej tilbage

Den nye danske DR3 serie 'Ingen vej tilbage' handler om stylisten Nanna, som har bollevennen Lasse. Da de to beslutter at blive kærester, bliver Nanna hurtigt gravid. Nanna har dog en hemmelighed hun ikke har delt med Lasse, som måske kan ødelægge forholdet.  

Det er den færøske instruktør og manuskriptforfatter Andrias Høgenni (En rigtig vejrmand), der står bag serien, og han har skrevet den sammen med Anton Breum og Andrea Winding. I hovedrollerne ses William Jacobsen Halken, Ane Stensgaard Jul og May Simon Liefschitz.   

Alle ni afsnit af 'Ingen vej tilbage' har premiere den 18. marts på DR TV.

Lust HBO.jpg

Lust

Påvirker god sex - eller rettere manglen på samme - sundheden for kvinder over 40? Hvornår blev passion erstattet med planlagt torsdagssex? Siden hvornår blev det en forventet rutine at vente en halv time på, at din eksmands Viagra begynder at virke? 

Anette, Nadia, Ellen og Martina har alle været venner siden barndommen. Da en af veninderne skal foretage en undersøgelse for Sundhedsstyrelsen under sloganen "Sex er en motorvej", begynder kvindernes egne forsøg på at genfinde sexlysten.

Se 'Lust' på HBO Max fra den 18. marts.

WecrashedBackground.jpg

WeCrashed

Autentisk fortælling om skaberne af WeWork (et amerikansk erhvervsejendomsfirma), som sætter fokus på temaer som grådighed, overflod og narcissisme.

'WeCrashed' følger hovedsageligt parret Adam og Rebekah Neumann, det egocentriske par hvis stærke og kaotiske kærlighed gjorde det hele muligt.  

Serien er baseret på podcasten 'WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork', og rollelisten består af bl.a. Jared Leto, Anne Hathaway, O-T Fagbenle og America Ferrera. 

'WeCrashed' har premiere den 18. marts på Apple TV+. 

Halo / Paramount+

Halo

Science fiction-serien er baseret på det populære Xbox-spil af samme navn. Serien foregår i det 26. århundrede, hvor der er krig mellem the United Nations Space Command og the Covenant, som er en teokratisk militær alliance mellem forskellige racer af rumvæsner.  

I rollen som Master Chief Petty Officer John-117 ses Pablo Schreiber (Orange is the New Black). Cortana spilles af Jen Taylor, som også lagde stemme til Cortana i spillet.  

'Halo' har premiere den 24. marts på Paramount+.

Anthony Bridgerton.png

Bridgerton - sæson 2

En af Netflix' mest populære serier nogensinde vender tilbage denne måned, når 'Bridgerton' igen byder på rigdom, lyst, rygter og forræderi i 1800-tallets England.

Mens sæson 1 handlede om den ældste søster i Bridgerton-familien, Daphny, og hendes passionerede forhold til The Duke of Hastings, vil den kommende sæson skifte fokus til Lord Anthony Bridgerton.

Lord Anthony er den ældste af Bridgerton-børnene, og det er nu hans tur til at finde en passende kone. Men med presset om at leve op til det prestigefyldte Bridgerton-navn sætter Anthony umuligt høje krav til en kommende partner.

'Bridgerton' - sæson 2 kan ses fra den 25. marts på Netflix.

Moon Knight Marvel Studios

Moon Knight

Det nyeste bidrag til Marvels serieunivers handler om den tidligere CIA-agent Marc Spector, som bliver reddet af måneguden Khonshu. Mødet giver Spector mystiske egenskaber, og han forvandler sig til superhelten Moon Knight.

I superhelterollen ses Oscar Isaac, der især er kendt for sin rolle som Poe Dameron i den nyeste Star Wars-trilogi.

Marvel har med ret stor tydelighed skabt Moon Knight som en slags pendant til DC Comics' Batman, men serien ser alligevel ud til at bidrage med noget helt nyt til superheltefans, især dem med smag for de lidt mørkere fortællinger.

'Moon Knight' får premiere den 30. marts på Disney+.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.