Gå til hovedindhold

Premieredato afsløret: Det episke spil 'Halo' bliver til actionfyldt sci-fi-serie

Se den nye trailer

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Master Chief er en af spilverdenens mest ikoniske figurer, der med sin tykke, grønne rum-rustning og effektive håndtering af våben har vundet fans verden over. Nu kommer spilserien med Master Chief, Halo, som en serie på Paramount+.

I forbindelse med den nye trailer, som netop er udkommet, blev premieredatoen på serien også afsløret, nemlig til den 24. marts.

Serien tager udgangspunkt i en fremtidsverden, hvor menneskehedens bedste krigere, de såkaldte Spartans, må beskytte mod de ondsindede rumvæsner ved navn Covenant. Én Spartan står over dem alle, supersoldaten Master Chief, der kontrolleres med hård hånd af sine arbejdsgivere.

Men en mystisk hændelse får Master Chief til at sætte spørgsmål ved sit virke - og den krig han kæmper.

I rollen som Master Chief finder vi Pablo Schreiber kendt fra serien Orange is the New Black og filmene 13 Hours samt Den of Thieves. Traileren får én til at tænke på Star Wars-serien The Mandalorian, hvor en maskeret og våbenkyndig hovedperson også er i front.

'Halo' bygger på action-spillet af samme navn, som indtil videre er solgt i 82 mio. eksemplarer siden den første udgivelse i 2001, hvor den blev Xbox-konsollens store trækplaster. 'Halo Infinite' er det hidtil seneste kapitel, og spillet udkom sidste år.

Både Peter Jackson og Steven Spielberg er blot nogle af de store filmskabere, som tidligere har forsøgt at filmatiseret det populære spil, som nu endelig bliver til noget.

Første sæson af Halo får premiere på Paramount+ den 24. marts.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.