Gå til hovedindhold

3 store spørgsmål efter premieren på ny Sex and the City-serie

Hvad skal der ske med venindegruppen?

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


ADVARSEL: Denne artikel indeholder spoilers for de første to afsnit af 'And Just Like That...'.

Sex and the City-serien And Just Like That... har netop ramt HBO Max, hvor det er blevet til et nostalgisk gensyn med flere karakterer fra den originale og banebrydende 90'er-serie.

Meget har dog ændret sig i tiden mellem de to serier, hvor mange nye og mere tidssvarende emner er kommet på banen.

Vi har her samlet de tre største spørgsmål, vi står tilbage med, efter premieren på de to første afsnit.

Hvad skal der ske for Carrie?

Ét bestemt plottwist har været på alles læber siden seriens premiere. Nemlig Mr. Bigs overraskende død, som gjorde særlig ondt efter, at Carrie og John så ud til at være lykkeligere sammen end nogensinde før.

Dødsfaldet satte for alvor sæsonen i gang. Spørgsmålet er nu, hvad det vil betyde for Carries fremtid, og hvordan hendes liv som enke i sine 50'ere kommer til at se ud.

Carrie medvirker nu i en podcast om sex og kærlighed, men hendes nye chef Che har kritiseret hende for ikke at dele nok personlige detaljer, som Carrie gjorde med sin klumme i 90'erne.

Betyder det, at Carrie er på vej tilbage på dating-markedet? Og vil hun igen dele nye, seksuelle oplevelser - nu i podcast-form?

</b>

Er Miranda blevet alkoholiker?

Livet i 50'erne er ikke kun hårdt for den sorgramte Carrie, da også Miranda har sit at kæmpe med.

Miranda begynder på en ny uddannelse og taler konsekvent ved siden af overfor sin nye professor, når det gælder sociale problematikker. Oven i det er hendes søn en liderlig teenager, der ikke gå op i meget andet end sex, mens hendes mand ikke rigtigt kan høre længere.

På grund af sin situationen kan man som publikum sagtens forstå, at Miranda tager et glas alkohol en gang imellem. Men Miranda har allerede i de første to afsnit søgt alkohol på lidt tvivlsomme tidspunkter.

Dette tæller om formiddagen på en bar, der endnu ikke har åbnet og til Mr. Bigs begravelse, hvor baren heller ikke er åbnet endnu. Hun havde også en flaske vin med til Charlottes datters klaveropvisning.

Betyder det, at hverdagen er blevet så hårdt for Miranda, at hun har søgt tilflugt i alkohol? Og vil det blive endnu en udfordring, hun bliver nødt til at konfrontere i denne sæson?

</b>

Får vi alligevel et gensyn med Samantha?

Vi har tidligere skrevet nyheden om, hvorfor Samantha ikke medvirker i den nye serie, men flere detaljer efterlader alligevel en lille tvivl.

For det første er karakteren ikke skrevet fuldstændig ud af serien, da Samantha nu blot er flyttet til London og altså ikke er død i tiden mellem 'Sex and the City' og 'And Just Like That...'.

Ingen af de tre andre veninder kan få kontakt til Samantha, og serien kunne derfor have efterladt karakteren der. Alligevel dukker der en enorm blomsterdekoration op til Mr. Bigs begravelse, hvortil et kort med teksten "Love, Samantha" fulgte med. 

Carrie ses også efterfølgende skrive endnu en besked til sin tabte veninde, og Samantha har derfor fået lov til at fylde en del i de første to episoder.

Denne teori er måske mere baseret på håb end på sandsynlighed - men er der mon en mulighed for, at Samantha alligevel dukker op i løbet af sæsonen?

'And Just Like That...' er aktuel på HBO Max, hvor der udgives en ny episode hver torsdag.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.