Gå til hovedindhold

5. sæson af 'The Crown' får premieredato på Netflix

Flere royale intriger

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


The Crown er en af Netflix’ mest populære serier, og med den britiske Dronning Elizabeth II's død den 8. september, vil interessen for historien om hendes og kongehusets intriger formentlig kun vokse.

I weekenden afholdt Netflix et fanevent, hvor der blev afsløret en masse nye titler og materialer, og blandt de mest prominente var offentliggørelsen af premieredatoen til 'The Crown - sæson 5'. Serien vender tilbage den 9. november med en totalt ny rollebesætning.

LÆS OGSÅ: Premieredatoen til sæson 4 af 'You' afsløret - store forandringer på vej

Imelda Staunton spiller Elizabeth, Jonathan Pryce er hendes mand Philip, Dominic West får rollen som Prins Charles, og som hans hustru Diana ses Elizabeth Debicki. Endelig er Lesley Manville er dronningens søster Margaret, og premierminister John Major spilles af Johnny Lee Miller.

Hvad plottet præcist bliver i den nye sæson, er endnu ukendt, men et par skuespilleroffentliggørelser har sat gisningerne i gang. Salim Das skal spille milliardæren Mohamed Al-Fayed, og Khalid Abdalla er hans søn Dodi, der tragisk døde i samme bilulykke som Diana i 1997. De to havde et forhold på det tidspunkt.

The Crown - sæson 5 kan ses på Netflix den 9. november.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.