Gå til hovedindhold

Prinsesse Diana kastes for løverne i gribende trailer til 'The Crown'

Sæson 4 af den royale Netflix-serie udkommer snart

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel BentienVi har allerede vist en kortere trailer til Netflix’ populære The Crown, der får premiere den 15. november med sin fjerde sæson.

Nu er der kommet en ny forsmag på serien, der omhandler det engelske kongehus og denne gang tager fat på 1980ernes tumult i landet.

Dronning Elizabeth skal forsøge at tackle et svært forhold til den nye premierminister, Margaret Thatcher. Imens introduceres Diana Spencer, men selvom hun står til at blive prinsesse gennem sin forlovelse med Charles, er det ikke alle i den royale familie, der bryder sig om den unge, utraditionelle kvinde.

Der er lagt op til magtkampe, intriger og svær kærlighed i den nyeste sæson af serien, der igen har Olivia Colman og Helena Bonham Carter på rollelisten, mens Gillian Anderson tilslutter sig som Thatcher og den ukendte Emma Corrin som den kommende Lady Di.

The Crown sæson 4 får premiere på Netflix den 15. november.

The Crown

Flere dramaserier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.