Gå til hovedindhold

6 film du skal se i juli

Filmiske sommer-anbefalinger

Skrevet af StreamingGuide


Det er sommer i Danmark, og solen bager (noget af tiden i hvert fald), men det betyder heldigvis ikke, at der ikke er gode muligheder for at finde nye film på streaming i hjemmebiografens behagelige skygge.

Måneden byder bl.a. på vanvittigt gys, et længe ventet gensyn og actionfyldt krigskaos.

Herunder er vores 6 filmanbefalinger for juli måned:

pooh.jpg
Jagged Edge Productions

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

Okay, den her film er faktisk udkommet her i juni måned, men den er for vild til, at vi kan tillade os ikke at have den på listen.

Da gyseren 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' blev udgivet sidste år, tænkte mange, at det var en syg joke. En splattergyser baseret på den børnevenlige historie om Peter Plys?! Men idet filmen havde et mikroskopisk lille budget, endte den med at blive en stor kommerciel succes.

Så der skulle ikke gå længe, før en efterfølger var klar til at ødelægge alle vores gode barndomsvenner igen.

Kort efter at have overlevet Peter Plys og Grislings drabstog i den første film flygter Jakob fra hundredemesterskoven og vender tilbage til sin barndomsby Ashdown for at søge hjælp. Men de blodtørstige dyr er ikke færdige og fortsætter deres hævntogt – nu også med Tigerdyret og Ugle med på slæb.

'Winnie the Pooh: Blood and Honey 2' kan lejes på Blockbuster fra d. 28. Juni.

beverlyhillscop4.jpg
Netflix

Beverly Hills Cop: Axel F

Fyrre år efter sin uforglemmelige første sag i Beverly Hills vender den rapkæftede Detroit-betjent Axel Foley tilbage for at gøre det, han er bedst til: opklare sager og skabe kaos.

Tingene bliver personlige, da han tager fat på en ny sag med hjælp fra både gamle venner og nye bekendtskaber, alt sammen for at beskytte sin familie.

Foruden Eddie Murphy vil den fjerde film i komedieserien også markere Paul Reisers tilbagevenden til Beverly Hills, efter at Aliens-stjernen ikke medvirkede i den meget udskældte tredje film. Han vender nu tilbage til sin rolle som Jeffery Friedman over for den også tilbagevendende Bronson Pinchot som Surge.

Filmen får samtidig tilføjet lidt ekstra stjernestøv med introduktionen af Joseph Gordon-Levitt og Kevin Bacon.

'Beverly Hills Cop: Axel F' kan ses på Netflix fra d. 3. Juli.

Spacecadet.jpg
Prime

Space Cadet

"That's one small step for man, one giant leap for a Florida party girl." 

Emma Roberts får rumdragten på i en nye komedie på Prime. Hun indtager hovedrollen som Florida-pigen Tiffany "Rex" Simpson, der altid har drømt om at rejse ud i rummet. Hun kommer dog på dybt vand, da hun ender i NASA's ultra-elitære astronautprogram.

Spørgsmålet er, om det mon er nok at være rap i replikken og ihærdig, hvis hun vil gennemføre programmet og nå ud i kosmos.

'Space Cadet' kan ses på Prime Video fra d. 3. Juli.

forevigt.jpg
Nordisk film

For evigt

Science fiction-film på dansk er ikke noget, vi oplever så tit. Men i juli måned får vi nu mulighed for at opleve et vaskeægte dansk sci-fi eventyr fra egen stue.

Filmen handler om et voldsomt jordskælv, som forårsager en sprække flere kilometer under Atlanterhavets overflade. Hændelsen fremskynder de globale klimaforandringer, der nu kan komme til at udgøre en trussel mod menneskeheden.

Vi følger Elias og Anita, der efter en ungdomsromance flere år tidligere render ind i hinanden igen. Musikeren Nanna Øland Fabricius – også kendt under sit kunstnernavn Oh Land - har sin hovedrolledebut i rollen som Anita, hvor hun spiller overfor Simon Sears.

Filmen har fået international opmærksomhed, hvor det amerikanske medie Screen Daily bl.a. har omtalt den som den "nordiske Interstellar".

'For Evigt' kan købes på Blockbuster fra d. 8. juli.

Sanctuary.jpg
SkyShowtime

Sanctuary

Det er godt at have sit safe word klar, når man tænder op for den nyeste erotiske thriller på SkyShowtime.

Størstedelen af filmen foregår i et enkelt rum og følger "kampen" mellem dominatrixen Rebecca (Margaret Qualley) og hendes yndlingsklient Hal (Christopher Abbott). Han forsøger at afslutte forholdet. Det vil hun absolut ikke være med til.

I løbet af en følelsespræget nat svinger magtbalancen frem og tilbage, mens de hver især forsøger at få overtaget.

Det er noget tid siden, at erotiske thrillere var en populær undergenre, men det er måske 'Sanctuary', der skal blusse op for den igen.

'Sanctuary' kan ses på SkyShowtime fra d. 19. Juli.

ungentlemanlybehavior.jpg
Prime

The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Henry Cavill, Alan Ritchson og co. spiller britiske specialstyrker fra Anden Verdenskrig i den nye film fra den populære instruktør Guy Ritchie.

Krigsfilm har altid været populære, og genren har vundet intet mindre 17 Oscar-priser for bedste film gennem tiden, herunder årets vinder 'Oppenheimer'. Men 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' har en mere skør, action-fokuseret tilgang til genren.

Filmen fortæller historien om Special Operations Executive (SOE) – den hemmelige enhed, der blev blev oprettet i 1940 og hjalp med at sabotere nazisterne og deres allierede med guerillataktik herunder attentater og ødelæggelse af fabrikker.

Blandt holdet ses bl.a. den danske commando Anders Lassen, der spilles af Alan Ritchson, som specielt er kendt for at spille titelrollen i Prime-serien 'Reacher'.

'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' kan ses på Prime Video fra d. 25. Juli.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.