Gå til hovedindhold

7 film og 1 tv-serie er på vej med Leonardo DiCaprio

Kultleder, seriemorder og amerikansk præsident

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Hollywoods sidste ægte filmstjerne Leonardo DiCaprio har flere spændende projekter på vej - deriblandt nye samarbejder med Martin Scorsese, rollen som amerikansk præsident, seriemorder og kultleder samt hans måske første tv-serie.

Leonardo DiCaprios kommende projekter:

Don't Look Up - Netflix


Don't Look Up (2021)

Stjernens første film siden 2019 bliver Netflix' 'Don't Look Up', der har samlet en af årets mest imponerende rollelister, derudover DiCaprio tæller bl.a. Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Johan Hill og Cate Blanchett.

DiCaprio og Jennifer Lawrence spiller to astronomer, der forsøger at advare verdensbefolkningen om en asteroide med direkte kurs mod jorden.

Bag filmen står Adam McKay, der tidligere har instrueret satiriske værker som The Big Short og Vice.

'Don't Look Up' får begrænset biografpremiere i Danmark fra den 9. december, mens den lander på Netflix den 24. december.

 

Killers of the Flower Moon


Killers of the Flower Moon (2022)

Scorsese og DiCaprio samarbejder for sjette gang i det kommende krimi-drama ’Killers of the Flower Moon’, der også har Robert De Niro på rollelisten.

Filmen finder sted i 1920’erne, hvor sagen om mordene på en række medlemmer af Osage-stammen giver anledning til opstarten af selveste FBI.

DiCaprio skal spille nevøen til Robert De Niro, som er en konfliktfyldt karakter - han skal altså ikke spille den heroiske FBI-agent, som man først antog. Jesse Plemons overtog hovedrollen.

'Killers of the Flower Moon' er blevet indspillet i 2021, og filmen forventes at få premiere i 2022 via Paramount og Apple+.

Roosevelt (2023)

Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese står også til at skulle samarbejde om det biografiske drama om præsident Theodore Roosevelt.

Scorsese instruerer, og DiCaprio skal spille titelrollen som USA's 26. præsident, der udover at besidde embedet fra 1901-09 også modtog Nobels fredspris for sine bestræbelser for at afslutte den russisk-japanske krig.

Filmen blev annonceret i 2017, men i 2020 blev det bekræftet, at projektet stadig er under udarbejdelse med en mulig premiere i 2023.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at DiCaprio også er offentliggjort som producer på en dokumentarserie om præsidenten.

Jim Jones (ukendt premieredato)

Det seneste projekt, som er blevet koblet sammen med Leonardo DiCaprio, er en film om den berygtede kultleder Jim Jones, hvor stjernen både producerer og spiller hovedrollen.

Jim Jones var manden bag Peoples Temple, som den 18. november 1978 ledte over 900 mennesker til at begå selvmord i det, som nu er kendt som massakren i Jonestown.

Scott Rosenberg (Con Air og Jumanji: The Next Level) har skrevet manuskriptet, som MGM har erhvervet sig for et syvcifret beløb.

 

Mads Mikkelsen, Druk


Druk genindspilning (ukendt premieredato)

Efter Oscar-sejren blev det hurtigt offentliggjort, at Leonardo DiCaprios produktionsselskab havde købt rettighederne til en amerikansk genindspilning. 

Det forlød, at DiCaprio selv var tiltænkt hovedrollen, som Mads Mikkelsen indtog i den danske version.

Der har dog været stille omkring projektet siden april.

The Devil in the White City (tv-serie)

DiCaprio har længe vist interesse i at spille en slags seriemorder, så hvorfor ikke spille en af de første nogensinde dokumenteret i tv-serie-udgaven af Erik Larsons prisvindende bog 'The Devil in the White City'? Handlingen følger morderen H.H.Holmes, der også var arkitekt bag 1893s Worlds Fair.

Projektet blev offentliggjort i 2019 med bl.a. Martin Scorsese som executive producer. Det virker dog til, at serien lige nu er venter på, at de to ikoner får tid til at lave den.

The Black Hand (ukendt premieredato)

Thriller baseret på Stephan Taltys bog om politimanden Joseph Petrosino (DiCaprio), der i starten af 1900-tallet forsøger at få skovlen under den italiensk-amerikanske bande, The Thugs. Historien om Joseph Petrosino er tidligere blevet filmatiseret med Gene Kelly i rollen i 'The Black Hand' fra 1950.

Filmatiseringen blev annonceret i 2017. Siden da har det været stille omkring projektet, som ud til at være gået i stå.

Leonardo da Vinci (ubekræftet)

I 2018 blev der skrevet flere artikler om, at Leonardo DiCaprio en gang i fremtiden skal spille sin navnebror - multi-kunstneren Leonardo da Vinci i en filmatisering af Walter Isaacsons (ham der også skrev Steve Jobs) biografi herom.

Penny Dreadful-skaberen John Logan er blevet kædet sammen med projektet som manuskriptforfatter. Han har tidligere skrevet film som bl.a. Skyfall og Leonardo DiCaprio-filmen The Aviator.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.