Gå til hovedindhold

7 serier du skal se i maj

Farlige jokes, spicy sladder og vild kærlighed

Skrevet af StreamingGuide


I maj vender mange af vores yndlingsserier tilbage med nye sæsoner, mens der også er nyt på streamingtapetet.

Vi har fundet 6 titler, vi synes, du burde se med alt fra krimi til komedie til alternativt periodedrama.

Du finder de 6 serier, du skal se i maj måned, herunder:

Hacks3.jpg
HBO MAX

Hacks – sæson 3

Efter en række forsinkelser får fans af den anmelderroste komedieserie, Hacks, endelig den tredje sæson, som de har ventet på siden 2022.

Serien, der havde premiere i 2021, byder på store grin og går i dybden med komedies natur, generationskløft, og hvad der skal til for at få succes.

Centreret omkring Ava, en kommende komedieforfatter, der for nylig blev fyret og cancelled for at have udgivet en "usmagelig" joke på Twitter. Hun flytter til Las Vegas og bliver modvilligt komedieforfatter til en ekstremt populær, men grænsesøgende stand-up komiker.

Den nye sæson lover både nye kærlighedsinteresser og drastiske karriereændringer.

Sæson 3 af ’Hacks’ kan ses på HBO Max fra d. 2. maj.

 

STHLM Blackout / Drive Studios
Prime Video

STHLM Blackout

Allerede i starten af maj får vi 'STHLM Blackout', der er en action-komedie serie, som skal instrueres af danske Milad Avaz (Alfa).

Den svenske serie følger nyhedsproduceren og enkemanden Arthur, der gør sit bedste, for at få daten med true-crime entusiasten Mille, til at gå som planlagt.

Problemet er bare, at han samtidig skal jonglerer sin medvirkning i jounalisten Cristinas efterforskning af blackouts, der skyldes sabotage af en gasledning.

Ting går galt, og før de ved at det, er de alle midt i orkanens øje, der udelukkende består af chaos, hvor de må tage sagen i egen hånd.

'STHLM Blackout' kan ses på Prime Video fra den 3. maj.

Sommerdahl5.jpg
TV2

Sommerdahl – sæson 5

Der er nye mord, nye intriger og nye forhold på menuen, når Peter Mygind, Laura Drasbæk og André Babikian vender tilbage som Dan, Marianne og Flemming i femte sæson af den populære danske krimiserie Sommerdahl.

Der er gået et halvt år, siden politiet i Helsingør fangede fiskehandleren Otto og kystvagten Josefine med lasten fuld af narko. I femte sæson kommer Dan Sommerdahl på dybt vand i forsøget på at redde sin elskede Josefine ud af fængslet, men Otto gør alt for at forpurre Josefines løsladelse. Samtidig er der travlt på politistationen, og Dan, Flemming samt resten af drabsafdelingen må rykke ud til et skuddrab i et omrejsende tivoli, opklare mordet på en ung model under byens modeuge og finde gerningsmanden bag mordet på en kvindelig lokalpolitiker.

Fiskehandler Otto spilles af Kurt Ravn, som vi for nyligt har haft fornøjelsen af at snakke med Kurt Ravn om sæsonen, og han lover, at det nok skal blive dramatisk. Hør hele interviewet her.

Sæson 5 af 'Sommerdahl' kan ses på TV2 Play fra d. 5. maj.

AbbottElementaryBradleyCooper.jpg
Disney+

Abbott Elementary – sæson 3 (del 1)

Siden sin debut i 2021 er Abbott Elementary blevet en af de mest elskede og roste komedieserier på tværs af kritikere og publikum i nyere tid.

Den mockumentariske sitcom følger en gruppe lærere på en underfinansieret Philadelphia-folkeskole, mens de arbejder på at give deres elever den bedste uddannelse, de kan.

Der er masser af kærlighed, vilde gæsteoptrædener og morskab på skoleskemaet, når klokken ringer ind til 3. sæson, og vi igen skal mødes med det elskværdige team af undervisere på skolen,

Første del af 3. sæson af ’Abbott Elementary’ kan ses på Disney+ fra d. 8. maj.

Vildkærlighed.jpg
DR

Vild kærlighed – sæson 3

10 nye singler skal overgive sig til naturen (og forhåbentlig hinanden), når DR vender tilbage med deres populære datingprogram 'Vild kærlighed'. Men denne gang kender to af dem allerede hinanden hjemmefra.

Spørgsmålet er, om kærligheden spirer, når der skal bygge tømmerflåder sammen, eller om matching-eksperterne tager grueligt fejl.

3. sæson af 'Vild kærlighed' kan ses på DRTV fra d. 10. maj.

Bridgerton3Pen.jpg
Netflix

Bridgerton – sæson 3 (del 1)

På med de flotte kjoler og tag det nyeste sladderblad fra Lady Whistledown under armen. Netflix er nemlig klar med den længe ventede 3. sæson af successerien Bridgerton.

Den nye sæson vil bl.a. fortælle om de dramatiske op- og nedture i Miss Penelope Featherington og Mr. Colin Bridgertons kærlighedshistorie, som har været undervejs i mange år.

Sæsonen vil løst følge plottet i Julia Quinns 'Romancing Mister Bridgerton', den fjerde roman i bogserien, og meget tyder på, at det kommer til at blive meget anderledes, end hvad fans af bogen måske forventer.

Første del af 3. sæson af Bridgerton kan ses på Netflix fra d. 16. maj.

 

RoastedPrime.jpg
Prime Video

Roasted: Verdens sjoveste ferie

Der kommer til at blive smidt vittige svinere frem og tilbage mellem nogle af Danmarks sjoveste mennesker i Prime Videos nye underholdningsprogram 'Roasted – Verdens sjoveste ferie'.

Linda P har inviteret fem af sine comedy-venner - Mikkel Klint Thorius, Tobias Dybvad, Simon Talbot, Lasse Rimmer og Ane Høgsberg - til sin luksuriøse villa i Marbella, Spanien. I løbet af dagen slapper komikerne af og nyder hinandens selskab. Men om aftenen er de ikke venner mere.

Foran et live-publikum skiftes komikerne nemlig til at sidde i det varme sæde for at modtage roasts fra de andre. Det skal nok blive sjovt - og grovt.

'Roasted – Verdens sjoveste ferie' kan ses på Prime Video fra d. 17. maj.

 

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.