Gå til hovedindhold

En af Netflix' bedste serier får en sæson 2 - men med nye hovedroller

Hollywood-stjerner skal være uvenner!

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Da Netflix-serien Beef ramte streamingtjenesten blev den noget af en sensation som en af 2023s bedst anmeldte serier - og den har efterfølgende også høstet et hav af priser, herunder 8 Emmy-statuetter.

I første omgang forlød det, at det egentlig var tænkt som såkaldt "miniserie", der kun skulle bestå af én enkelt sæson. Men den store succes har betydet, at der siden seriens premiere har verset rygter om en sæson mere.

Ifølge kilder hos Deadline skulle den nu være god nok. Det bliver dog med en række nye skuespiller i de centrale roller.

Både Ali Wong og Steven Yeun har fået masser af roser og priser for deres respektive roller som Amy og Danny, der starter en episk stridighed - en såkaldt "beef" - der vokser helt ud af proportioner. Hvor afslutningen på det sidste afsnit kunne have indikeret, at der var mere historie om de to karakterer, så bliver det ikke tilfældet i den næste sæson.

'Beef' bliver nemlig en antologi-serie i stil med 'Fargo' og 'American Horror Story', hvor hver sæson vil omhandle en ny stridighed. 

2. sæson vil tage sit udspring i et spirende uvenskab mellem to par. Det ene par vil bestå af Charles Melton, som netop har fået sit store gennembrud med filmen 'May December', og Cailee Spaeny, der senest har spillet titelrollen i Elvis-filmen 'Priscilla'.

Det andet par vil bestå af Hollywood-stjernerne Jake Gyllenhaal og Anne Hathaway. Men Deadline understreger, at det er tidligt i processen og ingen aftaler er endnu på plads.

Skulle alt dog gå efter planen, forventer Netflix og produktionsselskabet A24 at gå i produktion allerede til sommer/efteår 2024 med skaber Lee Sung Jin ved roret.

Første sæson af 'Beef' kan ses på Netflix nu.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.