Gå til hovedindhold

9 år efter: Mads Mikkelsen genforenes med Hannibal-stjerne på nyt foto

18 tusind har allerede liket det

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


I 2024 er det ni år siden, at NBC trak stikket på serien Hannibal, hvor man kunne opleve danske Mads Mikkelsen i titelrollen som den berømte og berygtede kannibal.

Siden afslutningen har fans og holdet selv håbet på, at en 4. sæson kunne blive til virkelighed. Mads Mikkelsen har selv udtrykt sin store interesse i at vende tilbage - og har ved flere lejligheder udtalt sig om serien.

Det ser dog ikke ud til at materialisere sig lige foreløbigt. Men i den forgangne weekend kunne hungrende fans få tilfredsstillet lidt af deres Hannibal-trang. 

Mads Mikkelsen og Hannibal-medspilleren Hugh Dancy blev nemlig genforeneret til Chicago Comic & Entertainment Expo, og ved den lejlighed har danskeren delt et foto af de to sammen på sin Facebook-side. Se billedet herunder.

I skrivende stund har fotoet fået over 18 tusind likes og mere end 700 kommentarer, hvilket må være et vink med en vognstang om, at seriens popularitet stadig er kæmpestor.

De to skuespillere havde et tæt arbejdsforhold - og Mads Mikkelsen har tidligere udtalt, at de to legede med ideen om at lade deres karakterer, Hannibal og Will Graham, kysse. Noget som meget vel kunne være blevet en del af en ny sæson.

En anden Hannibal-genforening er dog på vej i form af filmen 'Dust Bunny', som har Mads Mikkelsen i en hovedrolle og er skrevet og instrueret af Hannibal-skaberen Bryan Fuller. Læs mere om filmen her - og se et foto af Mikkelsen med Hollywood-kollegaen Sigourney Weaver.

'Dust Bunny' har ikke en premieredato.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.