Gå til hovedindhold

Årets actionbrag? Nazisterne får seriøse John Wick-tæsk i traileren til blodig krigsfilm!

Det stikker jo helt af… herligt!

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det her ser vidunderligt vanvittigt ud. Blodigt og brutalt! Den første trailer til actionfilmen Sisu er landet for fuld smadder. Se traileren nederst i artiklen.

'Sisu' følger den forhenværende soldat Aatami Korpi, der finder en guldskat midt i Laplands vilde natur. Nu går turen mod byen for at sikre byttet.

På sin vej støder han imidlertid ind i en række onde nazister. Uheldigvis. Dog ikke just for ham, men derimod for nazisterne, der bliver nakket på de mest opfindsomme måder.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste actionfilm fra 2010-2020

Det betyder alt fra en kæmpe dolk, som penetrerer kraniet på en af skurkene, videre til eksplosive landminer, der sprænger nazister i stumper og stykker, så lemmerne flyver til højre og venstre.

Filmselskabet Lionsgate står bag, hvad der i den grad ligner en underholdende film. De er også selskabet bag bl.a. den kommende John Wick: Chapter 4. Volden i 'Sisu' giver da også mindelser om Keanu Reeves' brutale bersærkergang.

Manden bag de nazist-dræbende herligheder er Jalmari Helander, som bl.a. også har stået bag den underholdende julegyser Rare Exports Inc. og actionfilmen 'Big Game' med bl.a. Samuel L. Jackson.

'Sisu' har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.