Gå til hovedindhold

Chris Hemsworth deler nyt vildt billede - gør bøfferne klar til stort actionbrag

Så er der muskler for alle pengene

Skrevet af kino.dk


Vi er ikke i tvivl om, at Chris Hemsworth har store muskler. Dem har vi bl.a. set ham rulle ud som tordenguden Thor i Marvels filmiske univers.

Til næste år er han som bekendt tilbage med endnu en Thor-solofilm med 'Thor: Love and Thunder'. Den er allerede filmet. Hemsworth hviler dog ikke på laurbærene og er straks gået i træningscentret for at pumpe sine biceps endnu mere op.

Den australske stjerne træner nemlig op til fortsættelsen af Netflix-filmen Extraction. Hemswoth har således postet et nyt muskuløst billede fra træningslokalet på sin Instagram.

Han ser her bestemt ud til at være godt bøffet op og klar til 'Extraction 2', der starter optagelser indenfor de kommende ugers tid. Er han mon større end nogensinde?

Den første 'Extraction' følger den frygtløse lejesoldat Tyler Rake, der tager på sin hidtil farligste mission. Han skal nemlig forsøge at redde en kidnappet søn af en kriminel bagmand i Dhaka, Bangladesh.

‘Extraction’ er baseret tegneserien Ciudad, mens Sam Hargrave instruerede. Hargrave er også i instruktørstolen på fortsættelsen, der er sat til at lande på Netflix i løbet af 2022. Plottet er endnu ukendt.

Chris Hemsworth

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.