Gå til hovedindhold

Årets filmjulegave: ’The Matrix 4’ kan ses i hjemmebiografen nu

Neo og Trinity er tilbage på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


The Matrix: Resurrections skulle have haft dansk biografpremiere den 22. december, men grundet biografernes nedlukning, har mange danske fans været uvisse om, hvornår de kunne se det ventede fjerde kapitel i den banebrydende sci-fi-franchise.

Men nu ved vi besked: ’The Matrix: Ressurections’ lander nemlig på Blockbuster.dk den 24. december – som en julegave til alle os filmelskere, der ikke har mulighed for at opleve den i biografen.

Blockbuster

 

Filmen er en opfølger til sensationen ’The Matrix’ fra 1999, der fik to fortsættelser i ’The Matrix Reloaded’ og ’The Matrix Revolutions’ i 2003. Her 18 år senere er vi igen klar til at vende tilbage til det forunderlige univers med Neo og Trinity.

Et par årtier efter vi sidst mødte Neo, lever han nu et almindeligt liv under sit borgerlige navn Thomas J. Anderson i San Fransisco, hvor blå piller hjælper ham med at fjerne de mærkelig og mystiske ting, som glimtvis udfordrer ham.

Men da han støder ind i Trinity og en ny Morpheus, der tilbyder ham en rød pille, bliver hans sind genåbnet for the Matrix – og Neo tilslutter sig en gruppe rebeller i kampen mod en ny fjende.

Keanu Reeves er tilbage i sin gennembrudsrolle som helten Neo overfor Carrie Ann Moss, der også gentager sin rolle som Trinity.

Blandt de nye ansigter i franchisen ses bl.a. Yahya Abdul-Mateen II, der tidligere i år var aktuel i 'Candyman', som den nye Morpheus, Neil Patrick Harris og Mindhunter-stjernen Jonathan Groff som Agent Smith.

Bag kameraet står Lana Wachowski, der var med til skabe franchisen, og instruktøren har en ny hjernevridende historie klar til os, hvor intet er som det ser ud til at være.

Glæd dig til et sci-fi-brag af de helt store!

’The Matrix: Resurrections’ kan ses på Blockbuster.dk fra 24. december.

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.