Gå til hovedindhold

'No Time to Die' og 9 andre helt nye film til julehyggen i hjemmebiografen

Se alt fra familiefilm til action og animation på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Det er december, og det er lig med hygge! Det betyder tid til at krybe sammen om hjemmebiografen med hele familien og gode venner. Vi kommer således her med en alsidig guide med spritnye film direkte fra biografen til din måned.

Der er noget for enhver smag. Fra familiefilm og dansk Oscar-håb til medrivende action og gribende dramaer. Se listen herunder.

Hvis du vil se mere traditionelle julefilm og -serier, så har Blockbuster.dk også et stort udvalg - find dem her.

CMore

 

Ternet Ninja 2


 

Ternet Ninja 2

Animationsfilmen 'Ternet Ninja 2' er fortsættelsen til Anders Matthesens 'Ternet Ninja', der er baseret på bogen af samme navn.

Denne gang bliver skurken Philip Eberfrø løsladt fra et fængsel i Thailand, så nu må Aske og den ternede ninja finde en måde at fange ham på, før han slipper væk.

Aske, dukken og resten af familien rejser derfor til Thailand, hvor et stort eventyr og sin del af udfordringer venter. Ikke nok med det, så kæmper Aske også med forholdet til Jessica, der er begyndt at knirke.

Anders Matthesen er både manuskriptforfatter og medinstruktør på 'Ternet Ninja 2', hvor han også leverer alle stemmerne, på nær til Aske og Jessica, ligesom at han igen har lavet helt nye sange til filmen.

Køb eller lej 'Ternet Ninja 2' på Blockbuster.dk her.

 

 

The Ice Road


 

The Ice Road

I rollen som chaufføren Mike finder man en sej Liam Neeson, der sammen med et redningshold kaldes på en farlig mission for at redde en gruppe indespærrede minearbejdere. I et kapløb mod tiden og omgivet af naturens ubarmhjertige rasen, kæmper holdet imod en udfordring, de aldrig have set komme.

Liam Neeson er bestemt ikke ny i actiongenren, hvor man bl.a. også finder ham i Taken-filmene, mens han også før har været i kamp mod naturen i 'The Grey'.

'The Ice Road' er instruereret og skrevet af Jonathan Hensleigh, der tidligere har skrevet den eksplosive 'Armageddon'.

Køb eller lej 'The Ice Road' på Blockbuster.dk her.

 

Margrete den Første

 


Margrete den første

I titelrollen som den danske regent finder man Trine Dyrholm, der som dronning Margrete står i spidsen for en ny nordisk union mellem Sverige, Norge og Danmark anno 1402.

Margrete har for første gang i årevis skabt fred i Norden, men fjenderne lurer overalt, så en stærk alliance med England står højt på ønskelisten.

En dag ændrer alt sig dog, da en mystisk mand dukker op, hvis blotte tilstedeværelse truer Kalmarunions eksistens og de nordiske landes sikkerhed.

'Margrete den første' er et stort opsat historisk drama om et af de mest betydningsfulde kapitler i Danmarkshistorien fyldt med politiske intriger, magt, korruption og store følelser.

Køb eller lej 'Margrete den første' på Blockbuster.dk her.

 

Flugt


 

Flugt

Det danske Oscar-håb er den animerede dokumentarfilm 'Flugt', som handler om Amin, der ankom til Danmark som flygtningebarn for mere end 20 år siden.

Filmens instruktør Jonas Poher Rasmussen mødte Amin i 90'erne, da han ankom til den lille vestsjællandske by, hvor Jonas selv voksede op.

Amin fortæller gennem interviews for første gang sin historie om den farefulde rejse fra Afghanistan til Danmark. Han fortæller om sin lykkelige barndom i 80'ernes Kabul, der blev erstattet af et liv på flugt efter at den nådesløse borgerkrig forvandlede byen til en krigszone og splittede hans familie.

Her blive diverse minder og barndomserindringer desuden vakt til live, mens filmen parallelt fortæller om Amins kamp med sin traumatiske fortid, der truer med at ødelægge hans nutid.

Køb eller lej 'Flugt' på Blockbuster.dk her.

 

The French Dispatch


 

The French Dispatch

Den populære instruktør Wes Andersons 'The French Dispatch' er et kærlighedsbrev til journalister, som foregår på redaktionen af en amerikansk avis i en fiktiv fransk by i det 20. århundrede. 

Anderson samler en stjernerække af Hollywoods største skuespillere i dramaet med både instruktørens garvede favoritter og debuttanter indenfor hans filmiske universer.

Blandt Andersons favoritter er bl.a. Bill Murray, Tilda Swinton, Saoirse Ronan, Willem Dafoe, Owen Wilson og Frances McDormand.

Wes Anderson har tidligere stået bag bl.a. The Grand Budapest Hotel og The Royal Tenenbaums.

Køb eller lej 'The French Dispatch' på Blockbuster.dk her fra den 14/12.

 

Hvor kragerne vender


 

Hvor kragerne vender

Den danske dramakomedie 'Hvor kragerne vender' handler om Laura, som har skiftet et liv på landet ud med et frigjort bohemeliv som forfatter i København. Med inspiration i sin problemfyldte opvækst i provinsen har hun nu skrevet en bog, der har skabt offentlig debat.

Da Lauras bror imidlertid skal giftes, tager hun tilbage til sin hjemstavn og familie. Det går hverken værre eller bedre end, at hun her finder ud af, at brorens brud er hendes barndomsfjende, hvilket afstedkommer sin del af familiære stridigheder.

Rosalinde Mynster spiller Laura i dette humoristiske drama, mens man i andre roller bl.a. finder Bodil Jørgensen og Jens Jørn Spottag.

Køb eller lej 'Hvor kragerne vender' på Blockbuster.dk her.

 

Supernova


 

Supernova

Det gribende drama 'Supernova' handler om parret Sam og Tusker, som er taget på en tur gennem det engelske landskab i deres autocamper for bl.a. at besøge venner og familie. Endnu vigtigere er det dog, at de to er sammen, eftersom Tusker har fået tidlig demens. Han mister derfor langsomt hukommelsen.

'Supernova' har måske nok et alvorstungt tema som demens, og det at have udsigt til at miste den, man elsker. Filmens tone er dog overvejende let og morsom, ikke mindst takket være Tuskers vittige tunge.

Dramaet mister imidlertid ikke alvoren, hvor parret undervejs bl.a. må håndtere netop det at tage stilling til, hvordan deres fremtid sammen skal se ud.

Colin Firth og Stanley Tucci indtager hovedrollerne som parret Sam og Tusker.

Køb eller lej 'Supernova' på Blockbuster.dk her.

 

No Time to Die (2).jpg


 

No Time to Die

I den nyeste film om Agent 007 er James Bond stoppet som aktiv agent, men kommer tilbage i ilden, da han kontaktes af sin gamle ven Felix Leiter fra CIA.

En videnskabsmand er blevet kidnappet, og den britiske superagent er snart på missionen. Men Bond finder ud af, at der er tale om bedrag, og snart viser en mystisk skurk sig, som er i besiddelse af avanceret våbenteknologi.

'No Time to Die' er den 25. spionfilm i serien, der er baseret på forfatteren Ian Flemings spionromaner.

Daniel Craig er tilbage i den ikoniske rolle for femte og sidste gang efter seneste optræden i Spectre fra 2015. Filmen har solgt over 1 million billetter i de danske biografer og er dermed blevet en af de største filmsucesser i nyere tid.

Køb eller lej 'No Time to Die' på Blockbuster.dk her fra den 17/12.

 

After We Fell


 

After We Fell

Det tredje kapitel i det romantiske drama følger her Tessa, som påbegynder et spændende nyt kapitel i sit liv. Tessa forbereder sig nemlig på at flytte til Seattle i forbindelse med sit drømmejob.

Hardins jalousi når imidlertid nye højder og truer med at gøre en ende på deres intense forhold. Parrets situation kompliceres yderligere, da Tessas far vender tilbage, mens chokerende nye opdagelser om Hardins familie ser dagens lys.

Tessa og Hardin må i sidste ende beslutte sig for, om deres kærlighed er værd at kæmpe for eller om tiden er inde til at gå hver til sit. Filmen følger efter 'After' og 'After We Collided'.

Køb eller lej 'After We Fell' på Blockbuster.dk her.

 

Candyman 2021

 

Candyman

Gyseren 'Candyman' er en selvstændig efterfølger til filmen fra 1992 af samme navn.

Man følger her kunstneren Anthony og hans kæreste Brianna, der flytter ind i en lejlighed i Chicagos Cabrini-kvarter, som tidligere har været plaget af kriminalitet.

Anthony finder her frem til den uhyggelige myte om den såkaldte morder Candyman, hvorigennem han pludselig får fornyet inspiration til sin kunst.

Myten lyder på, at Candyman dukker op og dræber med sin klo, når man kigger i et spejl og siger hans navn fem gange.

Køb eller lej 'Candyman' på Blockbuster.dk her.

 

homealone.jpg

 

Julefilm og julekalendere

Udover de nyeste film direkte fra biografen kalder sofaen i december selvfølgelig også på julemagien fra velkendte klassikere.

Find over 160 både nye og klassiske julefilm og julekalendere i Blockbusters store julesektion her.

Se bl.a. 'Alene Hjemme 1-4', 'Love Actually' og den nye jule-komedie 'Happiest Season' eller følg med i julekalendere som 'Tinka og kongespillet' eller 'Jul på Vesterbro'.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.