Gå til hovedindhold

På blodigt hævntogt: Populær action-duo genforenes i vild og voldelig kupfilm

Køb eller lej 'Wrath of Man' til hjemmebiografen (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Det nyeste actionbrag med Jason Statham, 'Wrath of Man', kan ses på Blockbuster.dk nu.

Køb eller lej filmen her:

Blockbuster

 

Programmet står på adrenalin, blodig hævnrus og et udspekuleret kup i actionbraget 'Wrath of Man', der handler om den forknytte og skarpskydende H (Jason Statham), der får nyt arbejde i et sikkerhedsfirma, hvor han skal hjælpe med at transportere millioner af dollars gennem Los Angeles' gader i en topsikret varevogn.

Jobbet er dog farligere end de fleste, da de mange penge frister byens kriminelle til at angribe pengetransporterne, hvor H og hans kollegaer sidder klar til at beskytte lasten med livet som indsats.

Men da en bande prøver at stjæle fra H's varevogn, får han med sine knivskarpe skydeevner hurtigt bevist overfor sine nye kollegaer, at han har mere at byde på end som så.

Alt tyder altså på, at H gemmer på en hemmelighed eller to om sin fortid, og da Los Angeles' mest profesionelle og effektive gruppe af kriminelle går efter sikkerhedsfirmaets enorme pengesum, bliver H deres største udfordring til dato.
 

</b>

Actionstjerne på toppen

Jason Statham er i 'Wrath of Man' tilbage i absolut topform og beviser endnu engang, hvorfor han er en af vor tids største actionstjerner på linje med Liam Neeson, Dwayne "The Rock" Johnson og Vin Diesel.

Action-skuespilleren har også baseret sin karriere på denne type film, hvor han tidligere har spændt musklerne som Deckard Shaw i Fast & Furious-franchisen samt andre velkendte titler som 'Crank' og 'The Transporter'.

Statham har både temperamentet, fysikken og den kølige karisma til at indtage disse kampklare roller med stor overbevisning, og man er som publikum ikke et øjeblik i tvivl om, hvorvidt actionstjernen er i stand til at slå en voksen mand ud med et enkelt slag.
 

</b>

Dynamisk film-duo kombinerer igen action og charme

'Wrath of Man' er instrueret af den populære action-instruktør Guy Ritchie, der genforenes med Jason Statham efter andre voldlige baskere som 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' og 'Snatch'.

Instruktøren har desuden stået bag Sherlock Holmes-filmene med Robert Downey Jr. og Jude Law i front, mens hans i 2019 fik stor ros for den humoristiske krimi-komedie 'The Gentlemen'.

Mens Guy Ritchie og Jasons Stathams tidligere samarbejder, i modsætning til 'Wrath of Man', i højere grad også har befundet sig i komedie-genren, byder deres aktuelle actionfilm stadig på maskulin charme og kække bemærkninger, der giver anledning til skæve smil på læben.

'Wrath of Man' kan købes og lejes på Blockbuster.dk nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.