Gå til hovedindhold

Efterårsguide: 7 nye film du skal se i ferien

Køb også Min søsters børn-filmene til tilbudspris på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Efterårsferien er over os, og tiden er perfekt til at nyde en god film derhjemme i sofaen. Vi kommer derfor her med den perfekte filmguide til dine fridage. 

Er du mest til charmerende familiefilm, lidt godt til lattermusklerne eller danske dramaer? Vi har det hele med på vores liste over spændende og aktuelle titler lige nu, som du kan se på Blockbuster.dk dette efterår.

CMore

 

søsters børn.jpeg


 

Efterårstilbud på Min søsters børn-filmene

Onkel Erik har haft sine hænder fulde i pasningen af sin søsters børn et utal af gange, og nu er der for første gang tilbud på alle de folkekære familiefilm fra 2001 og frem på Blockbuster.dk.

Filmene handler om Erik Lund, der er professor i børnepædagogik og derfor teoretisk set ved alt om børneopdragelse. Professorens evner og akademiske teorier kommer dog på noget af en prøve, når han skal se efter sin søsters vanartede børn.

Filmserien har taget Onkel Erik og hans søsters børn med på mange gakkede eventyr til bl.a. Norge på skiferie, til Afrika af flere omgange og senest til Canada på hæsblæsende skattejagt.

Køb eller lej Min søsters børn-filmene på Blockbuster.dk.

 

 

Peter Kanin hopper hjemmefra


 

Peter Kanin hopper hjemmefra

Programmet står på film for hele familien i opfølgeren til den charmerende 'Peter Kanin' fra 2018, hvor publikum mødte den lille ihærdige gnaver og de andre karakterer fra Beatrix Potters klassiske børnebøger.

Bea er nu brudt igennem som børnebogsforfatter med fortællingerne om Peter og de andre kaniner. Men gnaveren er stadig ikke helt på bølgelængde med Beas nye ægtemand Thomas...

Så da parret tager på ferie, hopper Peter ind til storbyen for at finde sig selv - men det nye eventyr gemmer også på store farer.

Køb eller lej 'Peter Kanin hopper hjemmefra' på Blockbuster.dk her.

 

Marco Effekten

 


Marco effekten

Ulrich Thomsen har overtaget rollen som vicekriminalkommissær Carl Mørck i den nyeste Afdeling Q-film, der er baseret på Jussi Adler-Olsens femte bog i den populære krimi-serie.

Tynget af en tragisk begivenhed tager Mørck imod en ny, henlagt kriminalsag, og sammen med sin assistent Assad og sekretær Rose, graver han i sagen om den forsvundne, pædofilisigtede William Stark.

Samtidig har politiet anholdt en østeuropæisk dreng ved grænsen til Tyskland, der er i besiddelse af Starks pas. Opdagelsen kaster nyt lys over sagen, der blev afvist af politiet efter blot to uger.

Det viser sig nemlig, at der er tråde helt til toppen af den danske finansverden, men også forbindelser til københavnske kriminelle, som er ude efter den unge dreng. Carl Mørck og Assad står nu over for deres hidtil mest omfangsrige opgave.

Køb eller lej 'Marco effekten' på Blockbuster.dk her.

 

Pagten


 

Pagten

Mødet mellem den unge digter Thorkild Bjørnvig og den aldrende litterære verdensstjerne Karen Blixen bliver portrætteret i Bille Augusts nyeste danske drama, der høstede stor ros fra både anmeldere og publikum.

Blixen og Bjørnvig indgår i filmen en pagt, hvor den erfarne kvinde vil tage forfatterspiren under sine vinger til gengæld for, at han udviser hende ufravigelig troskab. Pagten kommer til at få en stor indflydelse på begges liv, og det driver dem begge ud i ekstremerne. 

Birthe Neumann spiller rollen som den ikoniske Karen Blixen, som hun på imponerende vis transformere sig om til - og i 'Pagten' ser vi forfatterinden i en helt ny situation, hvor den stærke facade skrælles væk.

Køb 'Pagten' fra den 19. oktober på Blockbuster.dk her.

 

HWB_D17_05685_R.jpg


 

Hitman's Wife's Bodyguard

Action og komedie går op i en højere enhed i dette brag af en film, hvor Ryan Reynolds, Salma Hayek og Samuel L. Jackson står for både humor og adrenalinindsprøjt. 

Filmen følger op på 'The Hitman's Bodyguard' fra 2017, hvor en livvagt får til opgave at beskytte verdens bedste lejemorder. I denne omgang får den umage duo selskab af lejemorderens kone, som man absolut ikke skal lægge sig ud med.

Efter hændelserne i den første film er livvagten Michael Bryce officielt gået på orlov i et forsøg på at tage en pause fra våben og vold. Men lejemorderen Darius Kincaids kone, Sonia, har andre planer for Michael.

Lej eller køb 'Hitman's Wife's Bodyguard' på Blockbuster.dk.

 

Buster Oregon Mortensen


 

Buster Oregon Mortensen

Bjarne Reuters legendariske historie om den ukuelige anti-helt Buster har fået nyt liv, efter historien for første gang blev filmatiseret af Bille August i 1984.

Familiefilmen følger den 11-årige Buster Oregon Mortensen, der er fuld af kærlighed til livet. En ukuelig optimist, der nok ved, at livet kan være hårdt, men bl.a. ved hjælp af trylleri og kærlighed går det nok. Han hjælper sin lillesøster, sin far og mor - og ikke mindst sin gamle ven Hr. Larsen, der også er en "magiens mester".

I en sommerferie får han chancen for at vise hele byen, hvad han kan til et talentshow. Men Buster har mange jern i ilden, da han også er forelsket i Joanna, hans bedste ven Hr. Larsens tilstand forværres, og hans familie har også brug for ham.

Køb 'Buster Oregon Mortensen' på Blockbuster.dk.

 

10164_centervagt_still_Centervagt-1-04-04-24_dan-fin-nor-swe_.jpeg


 

Centervagt

Danmarks komediekonge Rasmus Heide, der har stået bag populære folkekomedier som 'Blå mænd', Alle for-filmene og 'Julefrokosten', har denne gang Rune Klan som sin frontmand i rollen som sikkerhedsvagten Glen.

Glen og hans kollega MC arbejder for et skrantende shoppingcenter, hvor chefen må træffe en svær beslutning... eller rettere, chefen må få Glen og MC til at træffe en svær beslutning om, hvem af de to skal miste deres job.

Glen er hemmeligt forelsket i MC og er bange for, at de to aldrig vil se hinanden igen, hvis en af dem forlader jobbet. Han foreslår derfor, at de sammen stjæler fra en af centrets egne butikker for at bevise, at centervagter altså ikke kan undværes.

Køb eller lej 'Centervagt' på Blockbuster.dk her.

 

Werewolves Within


 

Werewolves Within

Computerspillet ved samme navn bliver til virkelighed i gyserkomedien 'Werewolves Within', der udspiller sig i en lille provinsby, hvor en række rige tilflyttere fra New York har gjort deres entré blandt byens noget mere konservative landboere.

Da byen imidlertid bliver afskåret fra den omkringliggende verden pga. en snestorm, gælder det for både tilflyttere og indfødte at holde sammen på byens kro, hvor situationen dog snart spidser til.

Det viser sig nemlig, at der blandt den umage gruppe af mennesker gemmer sig en moderisk varulv, som slår til, når alle kigger væk. Det store spørgsmål melder sig derfor hurtigt: Hvem er mon varulven?

Køb 'Werewolves Within' fra den 18. oktober på Blockbuster.dk her.

 

Er du allerede i julestemning?

Så kan du også købe hele sæsonen af disse populære julekalendere på Blockbuster.dk:

Jul på Vesterbro

Tinkas juleeventyr

Tinka og kongespillet

 

Tinka.jpg

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.