Gå til hovedindhold

Alvorlig The Witcher-skade var tæt på at koste Henry Cavill karrieren

2. sæson af Netflix-serien var ramt af uheld

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Den anden sæson af den meget populære Netflix-serie The Witcher er ude på Netlfix. Men rejsen dertil har ikke været uden bump på vejen.

Sæsonen blev forsinket af Corona-pandemien, men også hovedrolle Henry Cavill blev ramt af sine egne problemer.

Geralt of Rivia-skuespilleren åbner nu op omkring en skade i baglåret, som han pådrog sig under optagelser, som kunne have kostet ham karrieren.

LÆS OGSÅ: Ny serie fortæller forhistorien til 'The Witcher' - se den episke trailer

Den 38-årige brite gav dog ikke op, og besluttede sig for at fortsætte optagelserne velvidende, at det kunne have fatale konsekvenser for ham. Han fortæller til The Hollywood Reporter:

- Det vanskelige var at arbejde, mens jeg var skadet. Fordi jeg ville gøre mere for produktionen – jeg ved, hvor vigtigt for det var for dem at få tingene klaret.

- Så jeg var nødt til at finde en balance mellem ”Ja, pres den, pres, pres” og ”Woah, stop engang, hvis jeg forstrækker det mere, så er det slutningen på min karriere”. Det var mit værste øjeblik sidste år – professionelt.

Mange af sæsonens actionscener blev gemt til slutningen af produktionen, så Cavill kunne nå at restituere bedre. Skuespilleren skulle dog stadig til fysioterapi hver morgen, før de gik i gang med at optage.

’The Witcher’ sæson 2 har en ny dansker på rollelisten i skikkelse af Kim Bodnia – som Cavill har været ude og rose, da de første billeder af hans karakter Vesemir blev frigivet.

2. sæson af ’The Witcher’ kan ses på Netflix nu.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.