Gå til hovedindhold

10 serier du skal se i november

Stephen King-gys, stort comeback og meget mere

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


Mens efteråret går på hæld og vintermånederne nærmer sig, skal man ikke bruge lang tid på at finde en god undskyldning for at blive indenfor og tænde op for sin favorit-streamingtjeneste.

Heldigvis er der også en masse gode serier på vej, som du kan se i løbet af november måned. Vi har her samlet ti serier, som udkommer i løbet af efterårets sidste måned.

Der er alt fra danske komedie- og dramaserier til Stephen King-gys og en utroligt populær seriemorder-serie, der vender tilbage efter otte år.

Se titlerne herunder.

chapelwaite.jpg

Chapelwaite

Gyserserien 'Chapelwaite' er baseret på Stephen Kings novelle 'Jerusalem's Lot', som er en forløber til den anerkendte vampyrroman 'Salem’s Lot'.

Serien foregår i 1850’erne, og vi følger Charles Boone, der sammen med sin familie flytter ind i sit barndomshjem i en lille landsby. Boone beslutter sig for at konfrontere de hemmeligheder, der har plaget hans familie i generationer, men det er ikke uden risiko.

I seriens hovedrolle se den Oscar-vindende Adrien Brody (Pianisten).

Kan ses fra den 26. oktober på Viaplay.

fantomfølelser.jpg

Fantomforhold

'Fantomforhold' er en tragikomisk fortælling om en støttegruppe for mennesker ramt af kærestesorg.

I serien følger vi den 28-årige Allie, som bliver en del af gruppen, hvor hun møder andre måder at opleve kærestesorg på og finder et fællesskab for knuste hjerter.

'Fantomforhold' tager en sorthumoristisk tilgang til tabubelagte emner som ensomhed og sorg i forbindelse med brud. Serien er skabt af Rikke Kolding og Anna Juul, der bl.a. har stået bag serier som 'Ondt i Røven' og 'Min kamp'.

Kan ses fra den 1. november på Xee.

dexter-new-blood-photos-michal-c-hall.jpg

Dexter: New Blood

Sidste år blev det offentliggjort, at den populære serie Dexter ville vende tilbage med en ny sæson efter seriens umiddelbare afslutning i 2013. Og i denne måned kommer den 9. sæson endelig!

I 'Dexter: New Blood' vender Michael C. Hall tilbage i rollen som seriemorderen, der sideløbende med sine forbrydelser arbejder for politiet som blodanalytiker.

Clyde Philips, der var showrunner på sæson 1-4 vender også tilbage på denne nye serie, hvis handler foregår ti år efter dens forgænger stoppede.

Kan ses fra den 8. november på Paramount+.

lovelife2.jpg

Love Life sæson 2

I den første sæson af 'Love Life' fulgte vi kvinden Darby Carter, spillet af Anna Kendrick, og hendes færden i igennem New Yorks dating-scene.

I den nye sæson to er hun skiftet ud med manden Marcus, spillet af den Emmy-nominerede William Jackson Harper (The Good Place).

Marcus er for nyligt blevet skilt og bliver derfor kastet ud i dating-livet, hvor han skal forsøge at finde sig selv oven på at have fået sit hjerte knust.

Sæson 2 kan ses fra den 10. november på C More.

The_Shrink_Next_Door.jpg

The Shrink Next Door

I serien 'The Shrink Next Door' fortælles den bizarre og autentiske historie om manden Marty, der igennem en længere periode har været patient hos psykologen Ike. Men Ike infiltrerer gradvist flere og flere aspekter af Martys liv.

I rollen som Marty ses Will Ferrell (Anchorman), mens Paul Rudd (Ant-Man) spiller den manipulerende psykolog.

Serien er baseret på en true crime podcast af samme navn om en psykolog, som i årevis udnyttede sine patienter.

Kan ses fra den 12. november på Apple TV+.

kamikazebillede.jpg

Kamikaze

'Kamikaze' er den første danske HBO-serie nogensinde.

Serien handler om den 18-årige Julie, hvis forældre og bror omkommer i et flystyrt. Dette efterlader Julie helt alene, men med en formue mellem hænderne. Materielle goder betyder dog intet for Julie længere, så hun beslutter sig for at rejse ud for at finde en mening med tilværelsen.

Serien er baseret på bogen 'Muleum' af Erlend Loe og har det store talent Marie Reuther i hovedrollen, mens også bl.a. Anders Matthesen ses i rollen som psykologen Psyko-Bo.

Kan ses fra den 14. november på HBO MAX.

wheeloftimeamazon.jpg

The Wheel of Time

Den episke fantasy-serie 'The Wheel of Time' foregår i en verden, hvor magi findes, men kun få mennesker evner at bruge den.

Vi følger kvinden Moiraine, der tager ud på en verdensomspændende rejse med seks andre – heriblandt en ung kvinde, som spås en altafgørende skæbne.

'The Wheel of Time' er baseret på bestselleren af samme navn og i seriens hovedrolle ses Rosamund Pike, som tidligere har spillet med i David Finchers Kvinden der forsvandt.

Kan ses fra den 19. november på Amazon Prime.

fixer.jpg

Fixer

I det nye danske komediedrama 'Fixer' møder vi Toke, der er på sit 10. sabbatår og arbejder som receptionist på et hotel.

Tokes manglende ambitioner får hans kæreste, Mona, til at forlade ham. I et forsøg på at vinde hende tilbage beslutter Toke sig for at tage sig sammen, og med vennen Hamza indleder han en karriere som ’fixer’, der hjælper folk med at løse deres problemer.

I rollen som Toke ses Andreas Jessen, der tidligere har haft roller serier som 'Mercur' og Alfa.

Kan ses fra den 22. november på Discovery+.

hawkeye.jpg

Hawkeye

Den ventede serie 'Hawkeye' handler om Marvel-superhelten, der med bue og pil har været med i adskillige Avengers-film.

Vi følger manden bag Hawkeye, Clint Barton, mens han skal forsøge at oplære Kate Bishop, så hun kan tage over for ham. De to bliver nødt til at arbejde sammen, da en skurk fra Bartons fortid dukker op til jul.

Jeremy Renner tilbage i sin kendte MCU-rolle, mens Kate Bishop spilles af Hailee Steinfeld - og så er Florence Pugh (Black Widow) ligeledes at finde på rollelisten.

Kan ses fra den 24. november på Disney+.

Elves_Season1_Episode2_00_17_50_0020211004-4524-17459sg.jpg

Nisser

Den kommende danske Netflix-serie 'Nisser' er noget så sjældent som et jule-gys. Serien er produceret af det samme hold, som også stod bag den danske science fiction-serie The Rain.

I 'Nisser' følger vi en familie, som beslutter sig for at holde jul på en øde ø for at genfinde hinanden uden alverdens forstyrrelser.

På øen bliver de dog mødt af en gruppe beboere, der lever i et religiøst fællesskab med nogle farlige, overnaturlige væsener. Ved et tilfælde kommer familiens yngste medlem til at kaste alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse.

Kan ses fra den 28. november på Netflix.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.