Gå til hovedindhold

De 5 første titler vi skal se på HBO Max

Streamingtjenesten er landet i Danmark

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


I anledningen af at streamingtjenesten HBO Nordic fra i dag erstattes af HBO Max har vi samlet en oversigt over, hvilke ændringer du kan forvente, samt hvad du skal være opmærksom på i forhold til skiftet. Læs denne oversigt her.

Derudover har vi også været inde på den nye streamingtjeneste, hvor vi har scrollet igennem alt det nytilkomne indhold og fundet frem til de 5 titler, som du meget passende kan starte med på HBO Max.

Se vores udvalgte film og serier herunder.

nosuddenmove.jpg

No Sudden Move / Kill Switch

Nu kan vi endelig få lov til at se instruktøren Steven Soderbergs (Ocean’s Eleven) nyeste film – krimidramaet 'No Sudden Move' med Don Cheadle, Benicio Del Toro og Jon Hamm.

Filmen handler om en gruppe af kriminelle, der bliver nødt til at arbejde sammen, da et simpelt job går helt galt.

thesuicide.jpg

The Suicide Squad

Mens DC-Comics Suicide Squad fra 2016 mildest talt ikke fik særligt mange ud på kanten af sædet, så blev James Gunns supervoldelige 'The Suicide Squad' en langt mere positiv modtagelse, da den udkom tidligere i år.

Filmen handler om en gruppe superskurke, der lukkes ud af fængslet for at hjælpe det amerikanske militær - og det er blodigt, brutalt og totalt bonkers.

nolove.jpg

Made for Love

Komedie-dramaserien 'Made for Love' har et koncept, der vækker minder fra Black Mirror og Eternal Sunshine of the Spotless Mind, mens den leveres med humoren, man kender fra romantisk komedier.

Serien handler om en kvinde, der vil skilles fra sin mand – problemet er bare, at de to er forbundne via en mikrochip i deres hjerner.

malignant.jpg

Malignant

Gyser-mesteren James Wan (Saw, Insidious, Nattens dæmoner) har med sin seneste film 'Malignant' skabt en film, der tidligere i år fik biografgængerne til at tabe kæben.

Filmen handler om kvinden Maddison, der oplever nogle grusomme drømmesyn, som viser sig at være rigtige mord, der har en forbindelse til hendes dystre fortid.

gossipgirl2021.jpg

Gossip Girl (2021)

Den enormt populære serie, Gossip Girl, der kørte fra 2007-2012 bliver nu ført ind i 2021 med en ny version.

De sociale medier er siden 2012 kun blevet en endnu mere dominerende faktor i unge menneskers liv, og de bliver flittigt brugt til at skabe splid i denne nye generation af unge, rige newyorkere, som vi følger i serien.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.