Gå til hovedindhold

HBO Max kommer til Danmark: Her er alt, du skal vide

Bliv opdateret på den kommende streamingtjeneste

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


Den 26. oktober bliver streamingtjenesten HBO Nordic fortid, da den erstattes af HBO Max. Vi giver her et overblik over de største ændringer HBO Max bringer med sig.

Nyt indhold

En af de væsentligste tilføjelser til det kommende HBO Max er tilførslen af film fra Warner Bros. Dette betyder, at HBO Max kommer til at indeholde flere film end HBO Nordic, herudover har Warner Bros. også tænkt sig at udgive nye biograffilm på streamingtjeneste kun 45 dage efter premieren i biografen.

Indholdet på HBO Max kommer til at fordele sig ud over fem forskellige kategorier. Der er HBO’s egenproducerede indhold som Game of Thrones og The Wire og de nye Max Originals, som kommer til at være både tv-serier, film og reality-programmer.

Så er der filmene fra Warner Bros. (eks. Inception og Harry Potter) samt fra DC-Comics superhelteunivers med bl.a. Batman og Wonder Woman. Og slutteligt er der en hel del film og serier til børn fra Cartoon Network.

Alt det nye indhold udgives løbende på HBO Max.

Mere dansk

Ifølge Christian Wikander, der er chef for lokalt indhold hos HBO Nordic, betyder overgangen til HBO Max også, at danskerne kan se frem til mange flere nye danske titler på streamingtjenesten. Det fortæller han i et interview med os:

- Danskerne kan som minimum forvente at se én dansk titel om året, som både kan være scripted eller unscripted. Forhåbentlig to om året.

- Vi taler om seks til ti titler om året i alt i Norden. Og Danmark er et utroligt vigtigt marked for os. Så ud af de seks til ti kommer der til at være en eller to danske titler. Det er drevet af idéer. Så længe der kommer gode idéer fra Danmark, så laver vi dansk indhold.

Den første danske HBO-titel er da også allerede på vej med dramaserien Kamikaze. Serien handler om den 18-årige Julie, som mister sin familie i et flystyrt og derfor tager ud for at finde en mening med tilværelsen.

Hvis du allerede har et abonnement til HBO Nordic vil dette automatisk bliver overført til HBO Max. Prisen for et månedligt abonnement hos HBO Max bliver 79 kroner og lanceres den 26. oktober i Danmark.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.