Gå til hovedindhold

7 skjulte film-skatte på TV2 Play

Se psykisk horror, stjernebesat action og hjertevarm komedie

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


Med et væld af titler, store som små, fordelt ud over en masse forskellige streamingtjenester kan det være utroligt svært at finde frem til de skjulte perler, der findes rundt omkring.

Vi har derfor besluttet os for at gøre arbejdet for dig, og har gravet dybt i TV2 Plays streamingkatalog for at finde nogle skjulte film-skatte.

Du kan nedenfor læse om de syv film, som måske kan blive din næste store filmoplevelse i hjemmebiografen!

Læs også om vores udvalgte skjulte film-skatte på Viaplay og Netflix.

killinghtemsoftly.jpg

Killing Them Softly

'Killing Them Softly' har alt for enhver mafia-action-thriller-fan. Brad Pitt spiller rollen som lejemorderen Jackie Cogan, der bliver hyret af mafiaen for finde frem til nogle mænd, der har røvet et pokerspil. Dette starter en kædereaktion, og det viser sig, at det ikke er alt og alle, som er til at stole på.

Foruden Brad Pitt spiller mafia-mestrene James Gandolfini (Sopranos) og Ray Liotta (Goodfellas) med i 'Killing Them Softly', mens filmen er instrueret af Andrew Dominic, som tidligere har arbejdet sammen med Pitt i Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford.

thekillingofasacreddeer.jpg

The Killing of a Sacred Deer

Den græske filminstruktør Yorgos Lanthimos har efterhånden med film som The Lobster og Oscar-vinderen The Favorite slået sig fast som en sand mester i ukonventionelle fortællinger, der kravler ind under huden og bliver siddende længe efter de er overstået.

The Killing of a Sacred Deer' er ikke en undtagelse. Filmen følger en familie, som efter en tragisk hændelse åbner dørene op for en fremmed dreng, der charmerer sig ind i varmen. Herfra går tingene dog galt og familie går så småt op i sømmende i dette absurde gys med Colin Farrell, Nicole Kidman og Barry Keoghan.

outofthefurnace.jpg

Out of the Furnace

I thrilleren 'Out of the Furnace' følger vi Russell Baze, der kommer ud af fængslet og opdager, at hans bror, Rodney, er blevet en del af en af de mest voldelige og hensynsløse, kriminelle organisationer i byen. Han beslutter sig derfor for at tage kampen op, og få sin bror ud af ilden.

'Out of the Furnace' har en stjernebesat rolleliste med store navne som Christian Bale, Casey Affleck, Woody Harrelson og Willem Dafoe i bærende roller. Filmen er instrueret af Scott Cooper, der også stod bag den Oscar-vindende Crazy Heart med Jeff Bridges.

TheKidsAreAllRight.jpg

The Kids Are All Right

Komedie-dramaet følger et søskendepar, som kontakter den sædbank hvorfra deres mødre fik fat i en donor. Han indvilliger i at møde børnene, men hans entré ind i den lille familie er ikke lige velkommen blandt alle medlemmerne.

'The Kids Are All Right' er en hjertevarm og sjov fortælling om kønsroller, seksualitet, opdragelse og familieværdier. I filmen ses store skuespillere som Mark Ruffalo, Julianne Moore og Annette Bening, mens Lisa Cholodenko har skrevet og instrueret filmen, hvilket indbragte hende en Oscar-nominering for bedste manuskript.

thesquare1.jpg

The Square

Svenske Ruben Östlunds 'The Square' fortæller historien om kunstkuratoren Christian, spillet af Claes Bang, som udsættes for et tricktyveri på åben gade.

Episoden igangsætter herefter en kædereaktion, som udfordrer Christian, mens han samtidig er ved at lancere museets nye store installationsprojekt.

'The Square' er et grænsesøgende, tåkrummende og sorthumoristisk drama fra instruktøren bag den anmelderroste Force Majeure. Foruden Claes Bang er også de internationale stjerner Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) og Dominic West (The Wire) i denne film, som vandt Guldpalmen i Cannes og var nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film.

burnafterreading2.jpg

Burn After Reading

Mens Cohen-brødrene, har lavet kendte og elskede film som Fargo, No Country For Old Men og The Big Lebowski, så står deres actionkomedie 'Burn After Reading' for mange nok hen som mere ukendt territorie.

Filmen handler om to ansatte i et træningscenter, der får fingre i en disc med tophemmelige CIA-informationer. De beslutter sig for at sælge informationerne, hvilket igangsætter en spiral af hændelser, der påvirker en længe række af mennesker, hvis liv er spundet sammen på forskellige vis.

'Burn After Reading' er fyldt med skønne Hollywoodstjerner, herunder Frances McDormand, George Clooney, Brad Pitt, John Malkovich og Tilda Swinton.

cutterhead.jpg

Cutterhead

For mange mennesker vil tanken om at blive indespærret i et lille rum 20 meter under jordens overflade være noget nær det værste, man kunne forestille sig. Det er ikke desto mindre det, der sker for fotografen Rie, som vi følger i den danske thriller 'Cutterhead'.

Rie er nemlig på besøg hos arbejderne, som er i færd med at bygge metroen under København, men da en ulykke opstår, finder Rie sig pludseligt indespærret med de to kroater Ivo og Bharan.

Herefter bliver 'Cutterhead' en klaustrofobisk og intens udforskning af, hvad mennesker er villige til at gøre i ekstremt pressede situationer, hvor livet står på spil.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.