Gå til hovedindhold

Sex, religiøst galskab og mord: Autentisk drabssag bliver til ny tv-serie med Bille Augusts datter

Hemmeligheder får fatale konsekvenser

Skrevet af Noah Sandfeld


Oscar-vinderen Bille Augusts datter Alba August spiller en stor rolle i en ny svensk dramaserie som er baseret på Jonas Bonniers bog Knutby. Serien indeholder alt, hvad hjertet begærer af sex, utroskab, religion, misbrug af magt og mord.

Alba August spiller rollen som en barnepige, der myrder præstefruen ved at skyde hende i hovedet, mens hun ligger og sover. Barnepigen viste sig at have et hemmeligt forhold til præsten, som havde tvunget hende til at skyde hans kone. Præstens nabo blev også skudt, men han overlevede dog.

Senere kom det frem, at præsten havde et forhold til nabokonen, og havde derfor snydt barnepigen til at udføre disse forfærdelige handlinger i guds navn.

- Det har været en drømmekarakter at få lov at spille, fordi hun er en ren sjæl og et offer, der samtidig besidder en meget mørk side og er utrolig handlekraftig. Det har været krævende at sætte sig ind i hendes situation, og hvor udsat hun har været, men det er jo det spændende ved dette job, siger Alba August i en pressemeddelelse. 

Knutby er baseret på virkelige hændelser, og de første episoder udkommer den 1. november 2021 på C More. 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.