Gå til hovedindhold

'Aquaman 2' er snart i biografen: Her kan du streame den første film

Varm op til biografturen

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Den første Aquaman fra 2018 er stadig den bedst sælgende film i superhelteuniverset DCEU, og med sine 1,15 mia. dollars på verdensplan overgår den bl.a. Wonder Woman og Batman v Superman: Dawn of Justice.

Måske er det blandingen af hunken Jason Mamoa og den farverige undervandsverden, der sammen med humor, science fiction, adventure og horror giver en succes, og i så fald er der grund til at glæde sig til efterfølgeren Aquaman and the Lost Kingdom, som får biografpremiere den 25. december.

Men hvis man ikke lige fik set etteren, eller bare gerne vil have den genopfrisket, kan den ses på streaming og lejes / købes digitalt. Se hvor nederst i artiklen.

Aquaman fra 2018 fortæller oprindelseshistorien om halvguden Arthur Curry, som må tage til undervandsriget Atlantis, hvor hans halvbror Orm truer med at gå i krig med den menneskelige race, der ødelægger og forurener oceanerne.

Undervandshelten drager på sit livs rejse med prinsessen Mera, og han bliver tunget til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være.

Her på StreamingGuide kan du søge på en film eller tv-serie og finde ud af, hvor de kan ses. 'Aquaman' kan ses følgende steder:

Blockbuster (køb og leje)

SF Anytime (køb og leje)

HBO Max (streaming, abonnement)

Viaplay (køb og leje)

 

'Aquaman and the Lost Kingdom' får biografpremiere den 25. december. Find dine billetter på kino.dk her.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.