Gå til hovedindhold

Bekræftet: 2. sæson af Ringenes Herre-serien er allerede undervejs

Fantasy-universet flytter fra New Zealand

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


Det er ikke mere end et par uger siden, at det første billede fra den længe ventede Ringenes Herre-serie blev offentliggjort sammen med en premieredato. Men nu kan vi allerede løfte sløret for endnu flere gode nyheder om serien.

Amazon har nemlig bekræftet, at en sæson nummer 2 af serien allerede er på tegnebrættet, og at denne skal optages i Storbritannien. Det skriver Amazon Studios i en pressemeddelelse.

Læs også: Alt vi ved om Ringenes Herre-serien

Første sæson, der får premiere den 2. september 2022, blev ellers optaget på New Zealand – ligesom den ikoniske filmtrilogi i sin tid blev det.

Men nu har Amazon altså besluttet at rykke Midgård til Storbritannien. Beslutningen hænger sammen med Amazons strategi om at sprede deres produktioner ud over verden.

Der er heldigvis også en rig og smuk natur i Storbritannien, og med et budget på 2.9 milliarder kroner til at producere serien, kan vi forvente at Amazon nok skal få de britiske øer til at ligne Midgård på ingen tid.

Vi ved endnu ikke, hvor mange sæsoner Ringenes Herre-serien kommer til at byde på, men med sæson 2 bekræftet - allerede inden den første er udkommet - kunne det tegne godt.

Arbejdet med sæson 2 af serien går allerede i gang i starten af 2022.

Ringenes Herre-serien sæson 1 får premiere den 2. september 2022.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.