Gå til hovedindhold

Viggo Mortensen glæder sig til den nye Ringenes Herre-serie af én særlig grund

Aragorn udtaler sig

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Denne artikel blev første gang publiceret i februar 2021.

En stort anlagt fantasy-serie på vej sat i Tolkiens univers omkring Ringenes Herre med titlen The Lords of the Rings: The Rings of Power.

Holdet fra Peter Jacksons filmtrilogi bliver derfor troligt spurgt ind til, hvad deres forventninger er til den nye serie, når de stiller op til interviews i diverse sammenhænge.

Dansk-amerikanske Viggo Mortensen, der netop fik sit folkelige gennembrud som Aragorn i filmserien, blevet spurgt af GQ, om han skal se med, når Ringenes Herre-serien endelig kan løbe over tv-skærmene - og den 62-årige verdensstjerne har én særlig grund til, at han glæder sig:

- Ja, instrueret af den spanske instruktør [B.A.] Bayona. Ja, jeg er interesseret i at se, hvad de gør. Den har optaget på New Zealand. Bayona er en god instruktør, så den vil sikkert være værd at se. Jeg er nysgerrig på at se, hvad de gør, hvordan de fortolker Tolkien. Jeg ved ikke, hvor meget Tolkiens arvinger har tilladt dem at bruge.

Instruktør B.A. Bayona har tidligere stået bag værker som Børnehjemmet, Syv minutter over midnat og senest Jurassic World 2: Fallen Kingdom.

'The Lords of the Rings: The Rings of Power' får premiere den 2. september på Amazon Prime.

Du kan læse alt vi ved om Ringenes Herre-serien her.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.