Gå til hovedindhold

Ringenes Herre-serien får officiel titel

Glem alt om én ring, den nye serie har 20

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Amazons længe ventede Ringenes Herre-serie har endelig fået en officiel titel: 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'. På dansk får serien titlen: Ringenes Herre: Magtringene.

Dermed er der lagt i ovnen til en storslået serie, der virkelig dykker ned i mytologien omkring J.R.R. Tolkiens fantasy univers - tusinder af år før Peter Jacksons Ringenes Herre-trilogi og Hobbitten-trilogien, hvor der altså er flere ringe i spil.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om Ringenes Herre-serien

- Det her er titlen, som vi forestillede os kunne være på ryggen af en bog ved siden af J.R.R. Tolkiens andre klassikere, udtaler mændene bag serien, J.D. Payne og Patrick McKay, og fortæller om serien:

- 'The Rings of Power' samler alle de store historier fra Midgårds Anden tidsalder: smedningen af ringene, den onde troldmand Sauron opståen, den episke historie om Númenor, og den sidste alliance mellem elver og menneske.

- Indtil nu har publikum kun set historien om Ringen på film - men før der var den ene, var der mange ... og vi er spændte på at kunne dele den episke historie om dem alle.

Vi kan altså glæde os til at se intet mindre end 20 ringe i aktion i den nye serie!

Den første sæson vil bestå af otte afsnit og får premiere den 2. september på Amazon Prime.
 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.