Gå til hovedindhold

Ringenes Herre-serien får premieredato: Se det første billede

Længe ventet gensyn med J. R. R. Tolkiens eventyrlige univers

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Amazons ambitiøse rejse til Midgård har færdiggjort sine optagelser og kan nu offentliggøre både premieredato og det første billede på den længe ventede serie.

Ringenes Herre-serien kan ses om lidt over et år fra den 2. september 2022, hvorefter et nyt afsnit vil blive udgivet hver uge på Amazon Prime.

Seriens officielle titel og plot et endnu ikke offentliggjort, men en synopsis fra studiet har tidligere afsløret, at historien kommer til at foregår i Den anden tidsalder, der foregår tusind år før begivenhederne i Hobbitten og Ringenes Herre.

Den anden tidsalder beskrives som en sagnomspunden alder med heroiske legender, og det nævnes, at serien vil vise store kongeriger opstå og forfalde, samt have usandsynlige helte og den største skurk, Tolkien nogensinde har skrevet om, med.

Den største skurk må være Sauron, der netop begynder at få indflydelse i Midgård i Den anden tidsalder. Det er også her, han smeder Ringen, som gør de ni menneskekonger til ringånder. 

Læs også: Alt vi ved om Ringenes Herre-serien

Forfatter J. R. R. Tolkiens eventyrlige univers udvides yderligere i den kommende biograffilm 'Lord of the Rings: The War of Rohirrim', der vil skildre den blodige saga omkring Helms kløft og manden, som stedet er opkaldt efter, Helm Hammerhand.

Filmen bliver animeret i anime-stil og er tiltænkt som en del af Peter Jacksons klassiske filmunivers.

Ringenes Herre-serien blev offentliggjort for fire år siden og skabte stor omtale bl.a. på grund af dens enorme budget på intet mindre end 465 millioner dollars, hvilket svarer til over 2.9 milliarder (!) kr.

Ud fra seriens første billede ser det dog også ud til, at pengene er blevet brugt til at skabe usædvanligt smukke optagelser. Se billedet nederst.

Amazons Ringenes Herre-serie får premiere den 2. september 2022.

</b>

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.