Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ringenes Herre: Magtringene

Serien om Tolkiens Middle-earth Læs mere
2022
Adventure
Kan streames på
Amazon Prime

Serien 'Ringenes Herre: Magtringene' (The Lord of the Rings: The Rings of Power) finder sted flere tusinde år inden de kendte hændelser fra J.R.R Tolkiens 'Hobbitten' og 'The Lord of the Rings'.

Vi befinder os i en tid, hvor stærke kræfter blev skabt, hvor herredømme både er svøbt i ære og ligger i ruiner, hvor helte bliver sat på prøve, hvor håb hænger i de tyndeste tråde og hvor en af de største skurke, der nogensinde er strømmet fra Tolkiens pen, truede med at dække hele verden i mørke.

Med start i en tid med relativ fred følger serien både nye og kendte ansigter, som skal stå til ansigt med den ondskab, der langsomt spreder sig i Midgård. Fra det mørkeste dyb i Misty Mountains til de majestætiske skove og Elverbyen Lindon, til det enestående ø-herredømme Númenor, til de yderste grænser på kortet vil personerne skabe historie og fortællinger, der vil vare ved, længe efter de er borte.

Vurder selv serien
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-serier

Flere fantasy-serier

Nyheder

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.