Gå til hovedindhold

Se plakaterne: Ringenes Herre-serien varsler episk karaktergalleri

Endnu et eventyr i Midgård

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


En af årets mest ventede serier fik sin titel for et par uger siden, nemlig Ringenes Herre: Magtringene. Nu har streamingtjenesten Prime Video også offentliggjort karakterplakaterne, og de varsler et episk og farverigt galleri af medvirkende. Se plakaterne nederst.

Serien er stadig omringet af mystisk og hemmeliggjorte detaljer, men vi ved, at historien kommer til at foregår i Den anden tidsalder, der foregår tusind år før begivenhederne i Hobbitten og Ringenes Herre.

Læs også: Alt vi ved om Ringenes Herre-serien

Den anden tidsalder beskrives som en sagnomspunden alder med heroiske legender, og det nævnes, at serien vil vise store kongeriger opstå og forfalde, samt have usandsynlige helte og den største skurk, Tolkien nogensinde har skrevet om, med.

Vi vurderer, at det er Saurons mægtige forgænger Morgoth, der er tale om - og hvis metalliske handsker, der er at finde på plakaten øverst i denne nyhed.

En synopsis afslører desuden, at både nye og gamle karakterer må stå sammen i kampen mod en ondskab, der truer med at overtage landet. Der har derfor været spekulationer om, hvorvidt elskede skuespillere fra Peter Jacksons trilogi kunne vende tilbage?

'Ringenes Herre: Magtringene' får premiere på Prime Video den 2. september 2022.

</b>

</b>

</b>

</b>

</b>

</b>

</b>

</b>

</b>

</b>

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.