Gå til hovedindhold

Første trailer til Ringenes Herre-serien giver kuldegysninger

Hvor har vi savnet Middle-earth!

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


I forbindelse med årets Super Bowl i USA har Prime Video udsendt den første teaser-trailer til deres imødesete fantasyserie Ringenes Herre: Magtringene. Og vi kan ikke få armene ned!

Traileren giver nemlig et glimt af det univers, som J.R.R. Tolkien skabte med sine Hobbitten- og Ringenes Herre-bøger i 1930erne og 1950erne, og som Peter Jackson med stor succes omsatte til film i 2001-2015.

SE OGSÅ: Første billeder fra Ringenes Herre-serien

Vi befinder os dog før handlingen i begge værker, hvor Middle-earth er i en anden tidsalder. Som traileren indikerer, vil vi besøge nye afkroge af Tolkiens verden, stifte bekendtskab med et væld af nye karakterer og i det hele taget få en fantasy-oplevelse af de helt store.

I kulissen lurer den største skurk fra Tolkiens univers - og her tænker vi ikke på Sauron, men hans forgænger Morgoth. Ham får vi dog ikke noget glimt af denne gang, men hans hænder og sværd kunne formentlig ses på en af de karakter-plakater, som tidligere er blevet udgivet.

Ringenes Herre: Magtringene får premiere på Prime Video den 2. september 2022.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.